Harry, prea îndrăgostit de Meghan?! De asta se temea regina!

27 noiembrie 2022   Royals

O nouă biografie, care urmează să fie lansată în curând, aduce în prim plan un subiect delicat – sentimentele pe care prințul Harry i le poartă soției sale și mamei celor doi copii ai săi.

Se pare că Regina Elisabeta a II-a considera că nepotul său era „poate puțin prea îndrăgostit” de noua lui soție. Cel puțin asta stă scris într-o biografie care promite să dinamiteze și mai mult relațiile complicate din familia regală britanică.

„Din câte știu eu, asta a fost cât de departe a putut ea să meargă încât să spună ceva rău despre noua Ducesă de Sussex”, a dezvăluit jurnalistul britanic Gyles Brandreth în „Elizabeth: An Intimate Portrait”.

Regretatul monarh britanic a fost „cu adevărat încântată” când a aflat că nepotul ei urmează să se însoare cu fosta actriță americană Meghan Markle, lucru de care ne convingem dacă citim cartea ce urmează să fie lansată în decembrie, „Elisabeta: un portret intim”.

„Reginei îi plăcea de Meghan și le spuneam multora asta. Și a făcut ce i-a stat în putință pentru a o face să se simtă bine în familia regală”, stă scris în biografia din care Daily Mail a preluat câteva paragrafe.

Regina n-a fost extrem de supărată nici măcar după ducii de Sussex au oferit acel interviu-bombă cu Oprah Winfrey. „Vă spun, pentru că știu cu exactitate, că Regina a fost întotdeauna mai preocupată de binele lui Harry decât de «toată nebunia TV», adică acel interviu făcut cu Oprah Winfrey – care a cauzat atâtea discuții și comentarii – și proiectul ducilor de Sussex realizat împreună cu cei de la Netflix”, a declarat Brandreth, care cunoaște îndeaproape familia regală britanică.

Autorul cărții a scris despre cum regina „îți făcea griji în privința vieții lui Harry în California, în sensul că el trebuia să-și facă o viață acolo și să-și găsească ceva util de făcut în SUA”. Tot el a dezvăluit în carte că auzise de undeva că „regina avea o formă de mielomă, un cancer la măduva osoasă, care ar explica oboseala pe care o simțea monarhul adesea, pierderea ei în greutate și toate acele probleme de mibilitate despre care am auzit cu toții în ultimul ei an de viață”.

Regina Elisabeta a II-a a murit în septembrie 2022, cauza oficială a decesului ei fiind „din cauze naturale”.

Foto - GettyImages, Profimedia

Mai multe