În oraș ca fetele. Seara petrecută de Kate cu mămicile de la școala copiilor ei

23 iunie 2023   Royals

Prințesa de Wales este destul de ocupată cu îndatoririle regale și cu cei trei copii ai săi. Însă, chiar și așa, face cumva astfel încât să-i rămână timp să se mai și distreze din când în când.

Daily Mail povestește despre o seară pe care Kate Middleton a petrecut-o în oraș cu alte mămici de la școala copiilor ei, în 2019. N-a fost vorba despre un eveniment oficial, la care trebuia să ia parte ca membră marcantă a familiei regale britanice și ca viitoare regină, ci au fost câteva ore petrecute într-un pub din Londra în calitate de mămică și amică a celorlalte mămici din anturajul ei.

Cei prezenți în seara respectivă la un pub londonez au fost doar părinții copiilor care studiază la   Thomas's Battersea. Pentru a nu atrage prea mult atenția asupra ei, mămica regală a știut ce avea de făcut pentru a nu fi fotografiată de paparazzi – a intrat prin spatele localului și s-a putut bucura, astfel, de o seară frumoasă petrecută alături de mămicile colegilor Prințesei Charlotte și ai Prințului George.

Daily Mail susține că părinții s-au întâlnit la Boulevard Bar, în The Hollywood Arms din Chelsea și au petrecut o seară reușită împreună. Asemenea ieșiri relaxate par rupte dintr-un scenariu de film, având în vedere statutul prințesei. Însă sunt, totuși, posibile atât timp cât există dorința lui Kate de-a fi la curent cu progresul copiilor ei la școală, dar și-a socializa, din când în când, în condiții deloc formale.

Până la urmă, viitoarea regină britanică gătește singură cina pentru familia ei, pune murături din când în când și își face singură machiajul la evenimentele oficiale la care ia parte. Cu alte cuvinte, este cu picioarele pe pământ! Mai mult, încearcă să iasă la pub și cu soțul ei sau cel puțin reușea să facă asta când nu existau încă copiii în viața cuplului regal sau nu existau atâtea îndatoriri regale, pe vremea când era doar Ducesă de Cambridge.

Nu se știe ce-a făcut Prințesa Kate la pub-ul unde a petrecut o seară plăcută cu alte mămici, însă suntem siguri că a știut cum să facă conversație și cum să se facă plăcută în compania altor părinți pe care îi cunoaște deja de ceva vreme.

foto - GettyImages

Mai multe