În plin scandal cu Harry, Prințul William a participat la nunta fostei sale iubite. Cum arată mireasa

18 decembrie 2022   Royals

Vizibil afectat de scandalul în care a fost târât de Harry, William a fost fotografiat , sâmbătă, la nunta fostei sale iubite, Rose Farquhar, în Gloucestershire. Kate nu a fost prezentă la eveniment. 

Farquhar s-a căsătorit  la o biserică din Gloucestershire cu cel cu care a început să se vadă după ce a fost părăsită de William.

Rose și Prințul au fost prieteni încă din copilărie și au ajuns să aibă o relație în timpul facultății. Farquhar a fost prima iubită serioasă a lui William. Cu toate acestea, cei doi au ajuns la un moment dat la despărțire, dar și-au încheiat relația  în condiții amiabile și au rămas buni prieteni până în prezent.

După scurta lor relație, Rose s-a mutat la New York pentru a studia actoria la Institutul Lee Strasberg.

Vestea nunții a fost anunțată în luna septembrie a acestui an. Rose este fiica căpitanului Ian Farquhar, care a fost încântat de căsătoria ei cu Gemmell. „Nu putea fi un ginere mai fermecător. Soții Gemmells ne sunt prieteni de ani de zile. Suntem absolut încântați”, a spus el pentru Daily Mail.

Mirele, care își finalizează în prezent studiile veterinare, este fiul vitreg al regretatului magnat al construcțiilor Sir Charles Williams, care a murit anul trecut.

Farquhar a ajuns cunoscută în întreaga lume după ce a participat la concursul de talente The Voice.

Rose și Gemmell s-au cunoscut la Universitatea St Andrews din Scoția, în 2001, unde ea studia istoria artei. Tot la facultate și-a cunoscut și William viitoarea soție, nimeni alta decât Kate Middleton. Cu toate acestea, abia în 2003 au început să se întâlnească.

Ulterior, Prințul și Kate s-au căsătorit laWestminster Abbey pe 29 aprilie 2011 și 300 de milioane de oameni au urmărit nunta televizată.

Mai multe