Eroul de război care îl critică pe Harry pentru lucrurile spuse despre familia regală

19 decembrie, 2022
meghan si harry

Un veteran decorat din Războiul din Irak îl acuză pe Prințul Harry că „încearcă să doboare monarhia” cu seria sa de documentare Netflix.

Fostul sergent de culoare Trevor Coult, care a câștigat Crucea Militară în Irak, în 2006, susține că ducele de Sussex, care locuiește în Montecito, California, este absolut îngrozitor pentru că a criticat familia regală în serial, ultimele trei episoade fiind distribuite zilele trecute pe platforma de streaming.

Eroul de război susține că serialul și atitudinea Prințului Harry față de Rege și alți membri ai familiei regale „deteriorează” moralul trupelor britanice care luptă pentru țară. 

„Mi se pare absolut îngrozitor că Harry și Meghan își petrec fiecare moment de viață încercând să doboare monarhia”, spune Coult, în vârstă de 47 de ani, care a fost de cinci ori în Irak și Afganistan cu Regimentul Regal Irlandez.

Veteranul decorat, care și-a văzut prietenii morți pe front și a fost diagnosticat cu stres posttraumatic, spune că soldații înțeleg „ce înseamnă datoria față de Coroană” și că ducele de Sussex ar trebui să se gândească la modul în care comentariile pe care le face despre familia sa ar putea afecta moralul soldaţilor care luptă pentru monarhie. 

El a adăugat că unii soldați s-ar putea întreba dacă sacrificiul lor pentru Rege și țară merită din cauza comentariilor Prințului Harry. 

Prințul Harry a servit în Afganistan și a ajuns la gradul de căpitan în Household Cavalry's Blues and Royals pentru serviciul său în armată din 2005 până în 2015. Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}