Prințul Harry spune în cartea pe care o va lansa cu cine și-a pierdut virginitatea. Ce actriță e vizată?

20 decembrie, 2022
harry -meghan - kate

Liz Hurley neagă că ea este femeia care i-a luat virginitatea Prințului Harry.

Comentatorii regali cred că Prințul va da detalii în memoriile pe care urmează să le lanseze despre frumoasa femeie mult mai mare decât el care i-a răpit virginitatea.

Circulă zvonuri că ducele de Sussex va detalia aspecte extrem de personale ale relațiilor sale anterioare în cartea care va fi publicată în ianuarie. Există specualații că Harry ar putea dezvălui că și-a pierdut virginitatea cu o femeie frumoasă, dar ceva mai vârstă, pe când era adolescent. În mijlocul bârfelor regale, Elizabeth Hurley neagă că ar fi avut o relație intimă cu Prințul.

The Times sugerează că unul dintre cele mai „extraordinare” detalii din viitoarele memorii ale Prințului Harry este revelația că și-a pierdut virginitatea în fața unei femei misterioase. În timpul unui interviu pentru The Times, actrița a fost întrebată dacă a avut o relație sexuală cu ducele de Sussex când era adolescent.

Actrița a răspuns prompt: „Nu e adevărat, sunt nevinovată”.

Cartea Prințului Harry, Spare, va ajunge pe rafturi în întreaga lume pe 10 ianuarie, la doar câteva săptămâni după premiera seriei de documentare.

Editorul Penguin Random House a descris cartea ca fiind o relatare „intimă și sinceră” a experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor de viață ale Prințului Harry.

Mai multe pentru tine...

Autobiografia va aduce „întreaga sa viață în ochii publicului”, din copilăria în cadrul familiei regale, serviciul militar și viața sa ulterioară ca soț și tată.

„Prințul Harry va oferi un portret personal cinstit și captivant, unul care să le arate cititorilor că în spatele a tot ceea ce cred că știu se află o poveste umană curajoasă și înălțătoare”, spun editorii.

Ducele de Sussex și-a subliniat intenția de a dona veniturile din carte către o serie de organizații caritabile, inclusiv 1.500.000 de dolari către Sentebale, o organizație pe care a fondat-o alături de Prințul Seeiso.

Compania lucrează pentru a sprijini copiii și tinerii afectați de HIV/SIDA, continuând moștenirea muncii mamelor lor.

Memoriile vin ca o încheiere a controversatului serial Netflix centrat în jurul experiențelor ducelui și ducesei de Sussex.

Seria de documentare în șase părți a oferit o relatare fără precedent a experiențelor Prințului Harry și a lui Meghan, atât în ​​cadrul familiei regale, cât și după mutarea în America.

„Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele până acum și sunt încântat că oamenii or să citească o relatare exactă a vieții mele, și pe deplin veridică”, mărturisea Harry.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}