Meg și Harry, prima ieșire publică de la lansarea controversatei autobiografii. Unde au petrecut Ducii?

1 martie 2023   Royals

Meghan Markle și Prințul Harry au ieșit în oraș, să ia cina, după o lungă perioadă de discreție ce a urmat lansării din ianuarie a autobiografiei ”Rezervă”.

Ducii de Sussex au fost încântători, zâmbitori și bine dispuși marți seară, la Los Angeles. Meghan Markle și Prințul Harry au ieșit la masă într-unul dintre restaurantele de top de la Hollywood, la San Vicente Bungalows.

Vremea nu a ținut cu ei, dar Ducii de Sussex s-au amuzat teribil în timp ce au coborât în ploaie, din luxosul lor Range Rover. Un angajat al restaurantului i-a ținut umbrela lui Meghan Markle, ca s-o protejeze de stropi. Ducesa de Sussex râdea în continuu și a avut o apariție minunată, în pantaloni de piele negri, foarte strâmți și cu o lungime ce-i lăsa la vedere gleznele fine, puse în evidență și de o pereche de pantofi cu toc. Deasupra, Meghan Markle a avut un mantou bej. Și-a lăsat părul desfăcut și și-a accesorizat ținuta casual șic cu un clutch negru. Este de remarcat că Ducesa de Sussex este foarte suplă, mai suplă ca oricând. Viața în SUA îi priește, atât ea, cât și Prințul Harry părând super bine dispuși în această primă ieșire publică de la apariția cărții Ducelui de Sussex.

Primul din SUV a ieșit Prințul Harry, care stătea pe bancheta din spate, alături de soția sa și de o prietenă. Ducele de Sussex părea foarte relaxat și vesel, într-o pereche de jeanși indigo, tricou bleumarin, sacou de stofă și pantofi sport cu talpă înaltă.

Fotografiile cu celebrul cuplu sunt o exclusivitate PageSix și pot fi urmărite AICI.

În ciuda răcelii vădite de la Palatul regal britanic, care vine evident ca răspuns la dezvăluirile multiple făcute de Prințul Harry în autobiografie, viața în State pare mult mai prietenoasă cu Ducii de Sussex, chiar dacă și aici le-a scăzut vertiginos cota de simpatie, căci mulți sunt de părere că nu trebuia să fie atât de deschis cu detaliile vieții din sânul monarhiei britanice.

Deocamdată Harry este ocupat: dă interviuri și pregătește o conferință eveniment cu marele doctor Gabor Maté.

Foto: Getty

Mai multe