„Meghan mi-a zis să dispar după ce l-a întâlnit pe Harry”. Cine acuză ducesa?

19 mai 2023   Royals

Relația pe care Ducesa de Sussex o are cu Prințul Harry este cea care a scos-o în prim plan, i-a făcut rost de un titlu regal și i-a asigurat un trai lipsit de griji materiale. Cum să nu-i dedice Meghan tot timpul din lume și toată energia de care e capabilă?! Chiar dacă asta înseamnă să lase baltă o prietenie frumoasă…

Am putea spune că, atunci când și-a întâlnit prințul în carne și oase, Meghan Markle a fost atât de fascinate și de îndrăgostită de el, încât a uitat de restul lumii. E posibil și asemenea scenariu, cum nu-i exclus nici că fosta actriță și-a propus să uite de trecut și să-și dorescă să se concentreze pe noua viață pe care doar un prinț adevărat i-o putea oferi. Indiferent de motiv, o fostă prietenă de-ale ducesei se plânge că a fost dată la o parte din secunda în care Harry a intrat în viața lui Meghan.

O anume Millie Mackintosh susține că Meghan Markle a rupt complet legătura cu ea la scurt timp după ce l-a întâlnit pe Prințul Harry și a devenit iubita lui.

„Mi-a dat cu flit!”, spune Mackintosh lucrurilor pe nume în podcastul de miercuri, 17 mai, Mumlemmas & More with Millie & Charlie. Millie a dezvăluit că ultima dată când a comunicat cu Markle a fost când a primit un răspuns rece din partea lui Meghan, care tocmai devenise iubita oficială a Prințului Harry.

„N-am mai auzit niciun cuvânt din partea ei și nici eu nu i-am mai trimis niciun mesaj, pentru că am simțit că-mi spusese să mă duc naibii în acel ultim mesaj de la ea. Meghan Markle m-a trimis la plimbare, dragilor!”, a ținut să anunțe fosta ei prietenă.

Mackintosh a întâlnit-o, pentru prima dată, pe Markle la deschiderea unui hotel din Istanbul în 2015, iar, după acel eveniment, au păstrat legătura și s-au apropiat una de alta. Drupă ce a devenit publică idila dintre fosta actriță americană și Harry, Millie voia doar să se asigure că prietena ei era OK în toată acea nebunie care a urmat publicării știrii că ea și prințul britanic formează un cuplu.

„Știu ce înseamnă să ai asemenea expunere, ca presa să-ți monitorizeze fiecare pas. Te poate copleși toată acea atenție și poate deveni chiar inconfortabilă situația, așa că i-am trimis un mesaj de genul: «Hei, sper că ești OK! Mă gândesc la tine»”, a declarat fosta amică a ducesei.

Mackintosh susține că Markle i-a răspuns ca niciodată până atunci: „Ceea ce am înțeles eu din acel mesaj e că probabil avea nevoie de puțin spațiu, să fie lăsată în pace. Poate că avea nevoie să se răcorească puțin, poate era nervoasă, sub o mare presiune… Așa că nu i-am mai scris niciodată după aceea. Dar, drept să zic, mă așteptam să menținem, totuși, legătura”, a declarat celebrul influencer.

Vedeta britanică de reality show crede că Ducesa de Sussex a trimis-o la plimbare pentru că nu voia să fie asociată cu ea. „Ce puteam să-i ofer eu atunci? Ea își întâlnise prințul ei. Eu eram atunci într-un reality show și ea probabil că s-a gândit că nu poate fi asociată cu emisiunea Made in Chelsea: «Eu o să fiu regală de-acum înainte!»”, a adăugat fosta amică a lui Meghan.

Englezoaica de 33 de ani recunoaște că felul în care Meghan s-a debarasat de ea a făcut-o că se simtă „ca naiba”, mai ales că apoi nici măcar n-a fost invitată la nunta lui Markle cu Pronțul Harry, în 2018. „M-a durut că presa a scris tot felul de articole despre cum n-am fost eu invitată la nunta regală. Eu nu greșisem cu nimic, dar asta n-a contat, numele meu era implicat în articole negative, iar eu mă simțeam foarte prost din cauza asta”, a continuat vedeta pe același ton.

Mackintosh declară că cele două tinere s-au împrietenit având în comun divorțul de foștii lor parteneri. Meghan nu știa pe nimeni în Londra pe-atunci și Millie a avut grijă de ea în Marea Britanie: „Am dus-o în locurile mele preferate, pentru că ea nu știa prea multă lume, am mers împreună în saloane de manichiură, i-am dat toate contactele mele”. Cu toate astea, Meghan n-a mai vrut să aibă de-a face cu ea odată ce prințul britanic a intrat în peisaj!

Foto - GettyImages

Mai multe