Misiune: posibilă. Tom Cruise și Regina, prieteni buni înainte de moartea monarhului

6 noiembrie 2022   Royals

Sunday Times of London susține că regretata regină britanică și actorul hollywoodian s-au apropiat destul de mult în timpul acestei veri, adică cu câteva săptămâni bune înainte ca suveranul britanic să-și dea ultima suflare.

Starul din Top Gun a luat parte la Jubileul de Platină al Elisabetei a II-a, însă a ratat șansa de-a o întâlni atunci personal pe regretata regină din simplul motiv că ea întâmpina probleme de mobilitate și n-a reușit să apară în public la evenimentele care au marcat cei 70 de ani petrecuți de ea pe tronul britanic.

„Regina și-a exprimat regretul că n-a putut să-l întâlnească pe Tom la eveniment, motiv pentru care actorul american a fost invitat să facă un tur special al Castelului Windsor, în timpul căruia Cruise a fost tratat ca o regalitate. După turul respectiv, acesta a luat ceaiul cu regina”, a dezvăluit o sursă pentru Sunday Times of London.

Întreaga vizită a fost un real succes, cei doi bucurându-se din plin de timpul petrecut împreună, iar Tom având posibilitatea de-a trage un foc de armă ceremonial în onoarea reginei. „Ea s-a bucurat mult că l-a întâlnit pe Tom Cruise, iar cei doi s-au înțeles foarte bine împreună. De fapt, au petrecut un timp atât de plăcut unul cu altul, încât regina l-a invitat să ia prânzul cu ea. Iar actorul a ajuns la castel cu elicopterul cu asemenea ocazie”, a adăugat sursa regală.

Tom Cruise și Regina Elisabeta a II-a și-au propus ulterior să te întâlnească din nou și să ia masa împreună, însă monarhul britanic a murit pe 8 septembrie, la 96 de ani, și vedeta hollywoodiană n-a mai reușit să se bucure de compania reginei.

Admirația actorului pentru regretatul monarh a devenit evidentă încă înainte ca cei doi să se întâlnească față în față și chiar înainte de-a participa la celebrarea Julibeului de Platină din mai 2022. Tom a avut numai cuvinte de laudă la adresa Reginei Elisabeta a II-a în timpul unui interviu televizat.

„E, pur și simplu, o femeie pe care o admir extrem de mult. Cred că este o persoană care dă dovadă de foarte multă demnitate, iar eu îi admir devotamentul de care este în stare. Tot ceea ce a reușit să facă a fost istoric!”, a declarat Cruise chiar înainte de-a o întâlni personal pe Regina Elisabeta.

Ce păcat că cei doi n-au mai reușit să se întâlnească și să-și continue relația frumoasă de prietenie, dar măcar actorul american are o amintire de preț legată de femeia care i-a stârnit atât de mult admirația!  

Foto - GettyImages

Mai multe