Tatăl Camillei l-a umilit pe Charles și l-a făcut să verse lacrimi pentru relația cu fiica sa

3 ianuarie 2023   Royals

Tatăl Camillei nu l-a plăcut sau respectat niciodată pe Regele Charles al III-lea și și-a exprimat frustrarea că cei doi urmăresc să aibă o relație în timp ce erau căsătoriți cu alți parteneri, susține o sursă regală.

Bruce Shand l-a umilit pe Charles până la lacrimi când l-a confruntat cu privire la relația lor extraconjugală. Regele și cea care acum îi este soție și-au reluat relația la mijlocul anilor 1980, când amândoi erau căsătoriți și aveau copii cu parteneri diferiți. Se spune că Shand i-a spus lui Charles să „arate onoare și decență” și să-și încheie dragostea cu Camilla după ce au apărut înregistrările conversațiilor lor private.

„Tatăl Camillei nu l-a plăcut sau respectat niciodată pe Charles – și chiar i-a spus să o lase în pace”, spune o persoană din interior.

Confruntarea dintre cei doi se crede că a avut loc după ce „a fost redată pe Daily Mirror înregistrarea unui apel telefonic intim între Prințul de Wales și Camilla Parker Bowles”.

„La o întâlnire privată, Shand l-a certat pe Charles pentru că a ruinat viața fiicei sale, făcându-l pe Prinț să plângă”, spune o sursă pentru RadarOnline.

„Shand i-a ordonat lui Charles să fie bărbat și să arate puțină onoare și decență. El i-a amintit prințului că se culca cu soția altui bărbat, ceea ce era o rușine pentru monarhie și pentru rolul său în Biserica Angliei.

Ba mai mult, i-a spus lui Charles că soțul Camillei este omul mai bun”.

Camilla a divorțat de soțul ei, Andrew Parker Bowles, în 1995, iar Prințul Charles s-a despărțit de Diana, Prințesa de Wales, doi ani mai târziu.

Mai târziu, Shand a acceptat cu reținere relația fiicei sale cu Regele.

De asemenea, a continuat să o apere pe Camilla de câte ori era denigrată pentru relația cu soțul ei de acum.

„Au existat zvonuri că maiorul Shand devenea exasperat de publicitatea ostilă pe care fiica sa o primea în timp ce Diana, Prințesa de Wales, era în viață și după moartea ei”.

Maiorul Shand, un erou de război decorat care a supraviețuit unui lagăr de prizonieri de război în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a avut o relație foarte strânsă cu fiica sa cea mare.

Regina a vorbit anul trecut despre rolul esențial pe care l-a jucat tatăl ei în educația ei și în pasiunea ei pentru lectură.

„Cred că. dragostea pentru cărți a fost înrădăcinată în noi, pentru că, știi, a fost acolo de la o vârstă fragedă”.

Shand a murit la 89 de ani, în 2006, după ce s-a luptat cu cancerul. 

Mai multe