Joacă tare, dar așteaptă alinare! După ce „și-a lovit" tatăl și fratele, Harry încearcă o reconciliere

22 decembrie, 2022
harry-  kate - william

Ducele de Sussex l-a acuzat pe regele Charles de minciună și pe prințul William că a țipat la el la o întâlnire de familie care a avut loc la Sandringham.

Cu toate astea, Harry speră să se împace cu Regele Charles și Prințul William, susține o sursă apropiată de regali. Potrivit informației, ducele dorește ca suveranul și Pințul de Wales să urmărească seria în șase părți de la Netflix pentru a înțelege prin ce au trecut el și ducesa de Sussex și de ce au părăsit familia regală.

Regele și Prințul William nu au avut încă o replică la serial, în ciuda atacurilor lansate de Meghan și Harry.   „Harry este încântat de narațiunea documentarului și de modul în care el și Meghan au apărut. A făcut asta pentru că a vrut să spună adevărul despre viețile lor. El simte că a spus povestea pe care a vrut să o audă lumea și nu are absolut niciun regret”, a spus un prieten apropiat al Dianei pentru Mirror.

Cu toate astea, ducii de Sussex speră că membrii familiei regale și curtenii vor ține seama de comentariile lor.

„Harry își păstrează speranța într-o reconciliere. Își iubește tatăl și fratele, indiferent de ce cred oamenii", a mai spus sursa.

„În mod clar, William, Prințul de Wales, nu se înțelege cu fratele său în acest moment. Totuși, în același timp, persoane apropiate Regelui spun că vrea să mențină o relație cu Harry, Meghan și copiii lor”, spune corespondentul regal al Daily Express, Richard Palmer.

„Într-o lume ideală, vrea să repare lucrurile. Vrea să repare acea relație ruptă”, a adăugat el.

„Cred că există întotdeauna o diferență între modul în care aceștia se comportă în spatele scenei – unii dintre ei cel puțin – și ceea ce se întâmplă oficial”.

Dar un prieten de-al lui William a spus pentru Daily Mail că nu mai există nicio speranță de reconciliere. „Prințul este un om discret și ceea ce face Harry este oposul a tot ceea ce crede el. De aceea, este puțin probabil să-și repare relația cu ei”.

Între timp, se pare că Harry va fi intervievat într-o emisiune TV, iar mișcarea ar putea trimite unde de șoc către Palatul Buckingham. Se crede că discuția va fi difuzată luna viitoare și va coincide cu lansarea cărții lui Harry, Spare.

Interviul despre care se zvonește ar putea ridica îngrijorări în cercurile Palatului. Se crede că memoriile includ critici la adresa Regelui și a Camillei.

Mai multe pentru tine...

Se spune că ducii de Sussex vor cere să se întâlnească cu Charles înainte de încoronarea din luna mai, la care urmează să participe.

„Dacă vor să ia legătura cu Regele, ei știu unde locuiește”, spune o sursă din Palat.

Întâlnirea ar putea avea loc cu câteva săptămâni înainte de lansarea autobiografiei Spare a lui Harry, care se așteaptă să conțină afirmații și mai incendiare decât cele din documentarul Netflix.

În serialele Netflix, ducele și ducesa de Sussex au susținut că instituția l-a „blocat” pe Harry să-și vadă bunica,  după ce el și Meghan au părăsit familia regală.

De asemenea, Harry a mai spus că a fost „sfâșietor” să vadă biroul de comunicații al fratelui său „copiând” comportamentul tatălui lor și „făcând schimb de povești” cu presa.



Recente pe Ok! Magazine

Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg