Regele Charles face pentru fratele lui, Andrew, ce nu a făcut pentru Harry

20 decembrie, 2022
charles  camilla4 jpg

Regele Charles va plăti factura pentru securitatea privată a lui Andrew, după ce cererile multiple ale Prințului Harry au fost refuzate.

Charles ar putea plăti factura de securitate privată a Prințului Andrew , după ce acesta a refuzat să facă același lucru pentru fiul său, Harry . Prințul Andrew, care va rămâne fără protecția Poliției Metropolitane finanțată de contribuabili, ar continua să beneficieze de același nivel de protecție. 

Conform noilor aranjamente, ofițerii înarmați care îi asigurau protecția personală lui Andrew vor fi înlocuiți cu agenți de securitate privați, la un cost estimat de până la 3 milioane de lire sterline pe an.

Regele va continua să plătească factura, pentru că ducele de York nu are niciun venit public declarat. 

Ducele și ducesa de Sussex au precizat în mod repetat că se simt expuși și în pericol fără securitate după ce au părăsit familia regală.

Meghan și Harry au făcut remarcile în seria lor de documentare Netflix.  

Disputa regală a explodat în trailerul Netflix, unde cei doi au sugerat că securitatea le-a fost retrasă înainte de a pleca în America de Nord.

Meghan susține apoi că „securitatea noastră a fost oprită – toată lumea știa unde suntem”, înainte ca vocea lui Harry să descrie plecarea din Marea Britanii drept „zborul libertății”.

Se înțelege că cei doi au semnat contracte de mai multe milioane de dolari cu Spotify și Netflix pentru a-și finanța propriile aranjamente de securitate privată după ce au părăsit familia regală.

Decizia Regelui Charles de a nu finanța facturile de securitate ale cuplului l-a determinat pe Prințul Harry să introducă acțiuni legale împotriva Ministerului de Interne. 

Ducele de Sussex contestă în continuare decizia din februarie 2020, după ce i s-a spus că nu va mai primi „același grad” de protecție personală atunci când va vizita Marea Britanie.

Fostul șef al anti-terorismului din Marea Britanie, Neil Basu, a dat credință afirmațiilor cuplului când a spus că Meghan s-a confruntat cu amenințări „dezgustătoare și reale” în timp ce locuia în Marea Britanie.  

Ducele de York, la rândul său, scrisese Ministerului de Interne și Scotland Yard pentru a se plânge că a pierdut protecția Poliției.Recente pe Ok! Magazine

kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry   profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată  jpeg
FotoJetHarry jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}