Regele Charles, rănit de Harry: “Este de neiertat, a distrus primele luni ale domniei tatălui său"

20 decembrie, 2022
camilla-  charles rege

Tatăl iertător, regele Charles, va trece cu vederea izbucnirile dureroase ale lui Harry și se va strădui să-și reunească familia aflată în război.

Se spune că monarhul este profund rănit de criticile la adresa Palatului dezlănțuite de fiul său cel mic și de soția sa. Dar, în ciuda chinului său, dragostea lui Charles pentru Harry le învinge pe toate și nu și-a pierdut speranța.

Palatul păstrează o tăcere demnă la documentarul Netflix al lui Harry și Meghan și va continua această politică atunci când cartea ducelui de Sussex, Spare, va fi lansată.

Sursele au precizat clar că Regele nu vrea să le ia titlurile și că, în timp, ar putea avea loc o întâlnire pentru a încerca să vindece ruptura înainte de încoronarea sa în mai.

„Speranța este că, odată ce praful s-a așezat, familia va putea să meargă mai departe și să lase trecutul în urmă”, a spus o sursă de la Palat.

„El își iubește ambii copii și există speranță pentru un viitor mai fericit. Dacă unii pot înceta să se fixeze asupra trecutului” .Întrebați despre posibilitatea ca Regele să le întindă o mână, ei au adăugat: „Să vedem cum evoluează lucrurile”.

Atitudinea mărinimoasă a lui Charles arată o profundă compasiune și iertare în urma documentarului Netflix, în care Harry  și-a acuzat tatăl și fratele.

„Imaginați-vă cât e Regele de rănit astăzi. El și-a pierdut un fiu de două ori - ca membru iubit al familiei sale și ca membru valoros al echipei Windsor”, afirmă expertul regal Christopher Wilson.

“Este de neiertat faptul că Harry a făcut tot posibilul să distrugă primele luni ale domniei tatălui său. Dar am rămas cu credința copleșitoare că, în ciuda tuturor, Charles încă îl iubește pe Harry și l-ar primi înapoi. Vedem semne de compasiune la suveran pe care poate nu le-am văzut niciodată înainte. Dar, cu siguranță, îl doare înăuntru”.

Mai multe pentru tine...

În seria de șase episoade Netflix, Harry a confirmat că el și Meghan s-au oferit să renunțe la titlurile lor atunci când au spus pentru prima dată familiei lor, în ianuarie 2020, că intenționează să renunțe la rolurile lor.

Distinsul biograf și istoric regal Hugo Vickers spune: „Cred că ar trebui, dar nu cred că o vor face”.

El l-a lăudat pe Rege și pe restul familiei pentru că nu au reacționat public public la plângerile soților Sussex. „Cu cât se spune mai puțin, cu atât mai bine”, a adăugat el.

Într-adevăr, în ciuda faptului că au făcut oferta inițial, Harry și Meghan au continuat să-și folosească titlurile regale pentru a câștiga bani. Regina a trebuit să intervină pentru a-i împiedica să folosească numele Sussex Royal pentru fundația lor caritabilă după ce au demisionat.

Surse au spus că Regele dorește o rezolvare fără răzbunare și este foarte întristat să-și vadă copiii blocați într-un conflict amar.

Regele și Camilla vor petrece acum un Crăciun liniștit la Sandringham, fără ducii de Sussex, înainte de lansarea biografiei lui Harry.



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg