Regele Charles, rănit de Harry: “Este de neiertat, a distrus primele luni ale domniei tatălui său"

20 decembrie, 2022
camilla-  charles rege

Tatăl iertător, regele Charles, va trece cu vederea izbucnirile dureroase ale lui Harry și se va strădui să-și reunească familia aflată în război.

Se spune că monarhul este profund rănit de criticile la adresa Palatului dezlănțuite de fiul său cel mic și de soția sa. Dar, în ciuda chinului său, dragostea lui Charles pentru Harry le învinge pe toate și nu și-a pierdut speranța.

Palatul păstrează o tăcere demnă la documentarul Netflix al lui Harry și Meghan și va continua această politică atunci când cartea ducelui de Sussex, Spare, va fi lansată.

Sursele au precizat clar că Regele nu vrea să le ia titlurile și că, în timp, ar putea avea loc o întâlnire pentru a încerca să vindece ruptura înainte de încoronarea sa în mai.

„Speranța este că, odată ce praful s-a așezat, familia va putea să meargă mai departe și să lase trecutul în urmă”, a spus o sursă de la Palat.

„El își iubește ambii copii și există speranță pentru un viitor mai fericit. Dacă unii pot înceta să se fixeze asupra trecutului” .Întrebați despre posibilitatea ca Regele să le întindă o mână, ei au adăugat: „Să vedem cum evoluează lucrurile”.

Atitudinea mărinimoasă a lui Charles arată o profundă compasiune și iertare în urma documentarului Netflix, în care Harry  și-a acuzat tatăl și fratele.

„Imaginați-vă cât e Regele de rănit astăzi. El și-a pierdut un fiu de două ori - ca membru iubit al familiei sale și ca membru valoros al echipei Windsor”, afirmă expertul regal Christopher Wilson.

“Este de neiertat faptul că Harry a făcut tot posibilul să distrugă primele luni ale domniei tatălui său. Dar am rămas cu credința copleșitoare că, în ciuda tuturor, Charles încă îl iubește pe Harry și l-ar primi înapoi. Vedem semne de compasiune la suveran pe care poate nu le-am văzut niciodată înainte. Dar, cu siguranță, îl doare înăuntru”.

Mai multe pentru tine...

În seria de șase episoade Netflix, Harry a confirmat că el și Meghan s-au oferit să renunțe la titlurile lor atunci când au spus pentru prima dată familiei lor, în ianuarie 2020, că intenționează să renunțe la rolurile lor.

Distinsul biograf și istoric regal Hugo Vickers spune: „Cred că ar trebui, dar nu cred că o vor face”.

El l-a lăudat pe Rege și pe restul familiei pentru că nu au reacționat public public la plângerile soților Sussex. „Cu cât se spune mai puțin, cu atât mai bine”, a adăugat el.

Într-adevăr, în ciuda faptului că au făcut oferta inițial, Harry și Meghan au continuat să-și folosească titlurile regale pentru a câștiga bani. Regina a trebuit să intervină pentru a-i împiedica să folosească numele Sussex Royal pentru fundația lor caritabilă după ce au demisionat.

Surse au spus că Regele dorește o rezolvare fără răzbunare și este foarte întristat să-și vadă copiii blocați într-un conflict amar.

Regele și Camilla vor petrece acum un Crăciun liniștit la Sandringham, fără ducii de Sussex, înainte de lansarea biografiei lui Harry.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}