Un adevărat gentleman! William a salvat-o pe soacra sa dintr-o situație jenantă

20 iunie 2024   Royals

Mama lui Kate Middleton a avut un moment ușor neplăcut la Royal Ascot, însă a primit o mână de ajutor din partea ginerelui ei, care a salvat-o fără să ezite.

Royal Ascot este prilejul perfect pentru ca participanții să-și etaleze ținutele și pălăriile cochete la cursele cu cai. Și nimeni nu-și dorește ca, atunci când trebuie să facă o impresie frumoasă, să rămână fără încălțări în picioare sau să se murdărească cu noroi.

Ei bine, asemenea lucru era să i se întâmple chiar soacrei viitorului rege britanic, care și-a făcut prima sa apariție publică de când fiica ei a fost diagnosticată cu cancer și era privită de toată lumea la marele eveniment.

Noroc că l-a avut pe ginerele ei aproape, care i-a și întins o mână pentru a o ajuta să iasă din situația ușor jenantă în care se afla! În timp ce se deplasa pe iarbă, la Royal Ascot, Carole a reușit să-și piadră unul dintre pantofi din cauza faptului că tocul acestuia i-a rămas înțepenit în pământ. Ca să nu se facă de râs pășind în piciorul gol sau chiar căzând la pământ, William i-a și sărit în ajutor.

Prințul i-a întins imediat mâna soacrei sale și, râzând de situația amuzantă, a ajutat-o pe Carole Middleton să-și recapete echilibrul – și pantoful! – și să nu cadă în văzul tuturor. Drept urmare, ceea ce era cât pe ce să fie momentul culminant al evenimentului, despre care ar fi scris toată presa internațională, s-a încheiat cu bine datorită prințului empatic și săritor.

Editorul regal de la Daily Mail, Rebecca English, l-a catalogat pe William „un adevărat gentleman” pe X, iar fanii regali au apreciat și ei spontaneitatea prințului și gestul lui frumos. „Au o relație foarte apropiată! Imaginea cu ei doi e atât de frumoasă!”, a ținut să comenteze cineva pe rețelele sociale.  

„Se pare că părinții lui Kate au o relație foarte frumoasă cu Prințul William, e așa drăguț să-i vedem relaxați, petrecând împreună o zi frumoasă!”, a ținut să adauge alt internaut.

Părinții Prințesei de Wales s-au prezentat și a doua zi la marele eveniment, iar Carole a arătat foarte bine în ținuta sa cu imprimeu floral, creată de Self Portrait, la care a asortat o pălărie în aceeași nuanță.

Prințul William a stat de vorbă cu ambii lui socrii la Royal Ascot și, la un moment dat, viitorul rege și soacra sa chiar s-au ținut puțin de mână, într-un gest parcă plin de recunoștință. Atât William, cât și părinții lui Kate Middleton fac tot ce pot ca s-o ajute pe Prințesa de Wales să treacă mai repede și mai ușor peste perioada complicată din viața ei. E limpede că boala lui Kate i-a apropiat și mai mult pe William de Carole și Michael Middleton, iar acest lucru s-a văzut din plin la Royal Ascot!

foto - GettyImages

Mai multe