Kate Middleton, această Audrey Hepburn a zilelor noastre. Prințesa, elegantă ca un star din Old Hollywood

19 iunie, 2024

Toate privirile au fost ațintite asupra viitoarei regine britanice la Trooping the Colour, când Kate Middleton și-a făcut prima apariție publică după o pauză de 173 de zile. Și n-a dezamăgit pe nimeni cu ținuta aleasă, care ne amintește de una dintre cele mai mari staruri din Vechiul Hollywood.

image

Dacă privești mai amănunțit ținuta pe care Prințesa de Wales a ales-o pentru prima ei apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer, nu poți să nu remarci asemănătoarea izbitoare cu actrița Audrey Hepburn, în My Fair Lady.

„Eleganță clasică, sofisticare și un omagiu adus modei britanice”, cataloghează un critic fashion ținuta aleasă de Kate Middleton la Trooping the Colour 2024. Viitoarea regină a arătat minunat într-o rochie Jenny Packham, pe care a mai purtat-o și cu alte ocazii, în 2023, la care a asortat o pălărie OC 155 de la Philip Treacy, un clutch Mulberry’s East West Bayswater, de 650 de lire sterline, și niște pantofi Jimmy Choo, Romy 85, în valoare de 650 de lire sterline.

Designerul fashion Amanda Wakelay a declarat că ținuta lui Kate Middleton a transmis un mesaj clar de „eleganță clasică, sofisticare și, per total, un omagiu adus modei britanice”.

image

„Outfitul lui Kate este de-o eleganță nemuritoare, asemănându-se izbitor cu personajul lui Hepburn, Eliza Doolittle, care a purtat, la Ascot, ținuta alb-negru memorabilă. Cel mai probabil, funda monocromă de la gât a fost inspirată din ținuta personajului din My Fair Lady, și a fost echilibrată perfect de acel detaliu din talia rochiei Jenny Packham. Ce inteligent din partea lui Kate să transforme atât de mult o ținută cu doar câteva accente adăugate!”, a ținut să precizeze expertul fashion.

Mai multe pentru tine...

„Eleganța care transpare din fiecare detaliu, croiul sofisticat și folosirea unor elemente clasice, precum pălăria cu boruri largi, nuanțele monocrome alese, liniile bine trasate și accesoriile extrem de rafinate au contribuit toate la un look clasic, pe care Kate l-a pus în valoare fără nicio dificultate”, a adăugat Amanda. Kate, care este Colonelul-șef al Gărzilor Irlandeze, a completat lookul cu o pereche de cercei din perlă, Cassandra Goad, de 5.620 lire sterline, purtând, de asemenea, broșa Gărzilor Irlandeze.

Per total, Kate Middleton și-a făcut prima sa apariție de anul acesta în mare stil. Când toată lumea își imagina cum mai poate arăta prințesa bolnavă de cancer, am avut cu toții o surpriză minunată când am văzut-o. Iar din punct de vedere stilistic, n-a dezamăgit deloc prin asemănarea sa cu o actriță legendară din Old Hollywood!

foto - GettyImages, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg