Kate Middleton, această Audrey Hepburn a zilelor noastre. Prințesa, elegantă ca un star din Old Hollywood

19 iunie, 2024

Toate privirile au fost ațintite asupra viitoarei regine britanice la Trooping the Colour, când Kate Middleton și-a făcut prima apariție publică după o pauză de 173 de zile. Și n-a dezamăgit pe nimeni cu ținuta aleasă, care ne amintește de una dintre cele mai mari staruri din Vechiul Hollywood.

image

Dacă privești mai amănunțit ținuta pe care Prințesa de Wales a ales-o pentru prima ei apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer, nu poți să nu remarci asemănătoarea izbitoare cu actrița Audrey Hepburn, în My Fair Lady.

„Eleganță clasică, sofisticare și un omagiu adus modei britanice”, cataloghează un critic fashion ținuta aleasă de Kate Middleton la Trooping the Colour 2024. Viitoarea regină a arătat minunat într-o rochie Jenny Packham, pe care a mai purtat-o și cu alte ocazii, în 2023, la care a asortat o pălărie OC 155 de la Philip Treacy, un clutch Mulberry’s East West Bayswater, de 650 de lire sterline, și niște pantofi Jimmy Choo, Romy 85, în valoare de 650 de lire sterline.

Designerul fashion Amanda Wakelay a declarat că ținuta lui Kate Middleton a transmis un mesaj clar de „eleganță clasică, sofisticare și, per total, un omagiu adus modei britanice”.

image

„Outfitul lui Kate este de-o eleganță nemuritoare, asemănându-se izbitor cu personajul lui Hepburn, Eliza Doolittle, care a purtat, la Ascot, ținuta alb-negru memorabilă. Cel mai probabil, funda monocromă de la gât a fost inspirată din ținuta personajului din My Fair Lady, și a fost echilibrată perfect de acel detaliu din talia rochiei Jenny Packham. Ce inteligent din partea lui Kate să transforme atât de mult o ținută cu doar câteva accente adăugate!”, a ținut să precizeze expertul fashion.

Mai multe pentru tine...

„Eleganța care transpare din fiecare detaliu, croiul sofisticat și folosirea unor elemente clasice, precum pălăria cu boruri largi, nuanțele monocrome alese, liniile bine trasate și accesoriile extrem de rafinate au contribuit toate la un look clasic, pe care Kate l-a pus în valoare fără nicio dificultate”, a adăugat Amanda. Kate, care este Colonelul-șef al Gărzilor Irlandeze, a completat lookul cu o pereche de cercei din perlă, Cassandra Goad, de 5.620 lire sterline, purtând, de asemenea, broșa Gărzilor Irlandeze.

Per total, Kate Middleton și-a făcut prima sa apariție de anul acesta în mare stil. Când toată lumea își imagina cum mai poate arăta prințesa bolnavă de cancer, am avut cu toții o surpriză minunată când am văzut-o. Iar din punct de vedere stilistic, n-a dezamăgit deloc prin asemănarea sa cu o actriță legendară din Old Hollywood!

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg