Antonia a pozat complet goală. Arată perfect la 31 de ani

18 iunie 2020   Vedete

Antonia şi-a surprins milioanele de fani, cântăreaţa a pozat complet goală! La 31 de ani are o siluetă de invidiat, un chip angelic, e cea mai frumoasă femeie din România!

Ne-am obişnuit să o vedem pe Antonia în ipostaze neaşteptate, extrem de provocatoare, de sexy, dar de data aceasta a surprins cu o imagine feminină, în care şi-a pus în valoare toate trăsăturile deosebite. Mulţi o consideră cea mai frumoasă femeie din România şi poate că au dreptate. Are un chip armonios, are un trup tonifiat, fără urme de imperfecţiuni! A născut şi de trei ori, are şi o carieră muzicală de invidiat, ea e Antonia! Cu şi fără haine!

De data aceasta, artista s-a dezbrăcat de inhibiţii şi de haine, a pozat complet goală. A fost fotografiată în repetate rânduri şi în costume de baie, în rochii mulate, dar acum a renunţat complet la articolele vestimentare şi a apărut goală...E feminină, e senzuală, e Antonia!

Le-a făcut fanilor o bucurie, iar aceştia au răsplăitit-o cu peste 140.000 de like-uri. Să nu credeţi că vedetele au fost indiferente, Alex Velea, iubitul său, imediat a reacţionat, chiar şi Cătălin Botezatu, Anda Adam, Codin Maticiuc, toţi i-au făcut complimente. Puteţi admira imaginea cu Antonia goală în galeria foto! 

Cum a fost copilăria Antoniei

Mulţi nu ştiu, dar cântăreaţa a avut parte de o mare încercare chiar de mică. Părinţii vedetei s-au despărţit înainte ca ea să se nască şi, la doar câteva luni distanţă, mama artistei l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu, cel care mai apoi a adoptat-o pe Antonia şi i-a dat numele său, în acte. Mihai Iacobescu lucra la circ şi a prins un contract avantajos peste Ocean şi aşa a început aventura lor în America.

După 13 ani petrecuţi în SUA, după ce mama sa a divorţat de tatăl adoptiv, vedeta a fost nevoită să se întoarcă în România.

Foto: facebook, Instagram

Mai multe