Cum se protejează de coronavirus Selma Blair, actriţa diagnosticată cu scleroză multiplă

23 martie 2020   Vedete

Nu este uşor să suferi de o boală complexă şi să te şi temi de infectarea cu coronavirus. Actriţa Selma Blair încercă se se protejeze cum ştie mai bine. Iată cum a apărut la cumpărături. 

În 2018, Selma Blair a anunţat că a fost diagnosticată de medici cu scleroză multiplă. Viaţa actriţei nu a mai fost la fel de atunci, însă este o luptătoare care se zbate zilnic pentru a-i fi bine. Acum, în pandemie de coronavirus, Selma Blair s-a văzut nevoită să iasă din casă pentru a-şi face aprovizionarea. 

Actriţa a fost surprinsă în weekend de paparazzi la un supermarket alături de partenerul ei. Aceasta a făcut câteva cumpărături şi a ales să se protejeze cum a ştiut mai bine în mulţimea de oameni. În magazinul din Los Angeles, Selma Blair a purtat o mască de protecţie, dar şi mănuşi pe care le-a dat jos la ieşirea din clădire.

Fiind disgnosticată cu scleroză multiplă, Selma Blair este considerată a fi vulnerabilă în faţa coronavirusului. În imaginile din galeria foto se poate observa că actriţa se simte bine.

Selma Blair povesteşte cum e să trăiască cu scleroza multiplă: ”Sunt handicapată. Cad câteodată, scap chestii pe jos”

După ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă şi a fost avertizată că viaţa ei nu va mai fi niciodată la fel, ea a răspuns: „Slavă Domnului!“. Deloc surprinzător pentru actriţa care s-a apucat de băut la 7 ani şi a suferit din cauza anxietăţii, a depresiei şi-a agresiunii sexuale!

Imaginea starului din Cruel Intensions şi Legally Blonde, care de-abia se deplasa în baston pe covorul roşu la petrecerea post-Oscar de anul acesta, ne-a impre­sionat pe toţi. Ştiam de anunţul făcut de Selma (46) în octombrie 2018, când a dezvălu­it diagnosticul primit în luna august a anului trecut, însă parcă nu ne aşteptam la o evoluţie atât de rapidă a bolii. Muza lui Karl Lagerfeld,imaginea Chanel şi cea care a primit, în tinereţe, premiul MTV pentru scena sexy din Cruel Intentions (1999) - în care se sărută pa­sional cu Sarah Michelle Gellar - este acum doar o umbră a femeii seducătoare de altă­dată. Îşi târâie piciorul, de-abia îşi mai poate controla mişcările şi are un tremur în voce care-i face discursul aproape neinteligibil. Şi asta-i doar ce-i la vedere!

Foto: Profimedia

Mai multe