Brad Pitt nu mai e singur. Actorul se vede cu cineva, la 6 ani de la despărțirea de Angelina Jolie

27 iulie 2022   Gossip

Starul ajuns la 58 de ani este gata să-și trăiască viața și să mai dea iubirii o șansă, după suferința în amor pricinuită de divorțul și neînțelegerile cu Angelina Jolie.

A durat ceva să-și revină, dar a reușit. Brad Pitt se vede cu cineva, la 6 ani de la despărțirea de fosta soție. Însă nu este vorba de o relație serioasă deocamdată, ci una în care starul din ”Bullet Train” e dispus să construiască și să facă pași mici.

Aceste dezvăluiri au fost făcute de un apropiat al actorului miercuri, pentru revista People.

”E într-o relație, dar nu e ceva serios”, a punctat sursa în legătură cu Brad Pitt. Carismaticul actor a mai fost logodit în trecut cu Gwyneth Paltrow și însurat cu Jennifer Aniston. Cu Angelina Jolie a alcătuit unul dintre cele mai sexy cupluri din showbiz, însă mariajul nu a reușit să treacă proba timpului.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției ”Dl & Dna Smith”, în 2003. Pe vremea aceea, actrița era mamă singură, dar Pitt era încă însurat cu Jennifer Aniston, de care s-a despărțit în 2005. Potrivit lui Angie, între ei nu a fost dragoste la prima vedere, ci doar au făcut o bună echipă la început.

Cei doi au împreună 6 copii: fiii Maddox și Pax Thien, fiicele Zahara Marley și Shiloh Nouvel și gemenii Knox Léon și Vivienne Marcheline. În 2016, Jolie a intentat divorțul, acuzând diferențe ireconciliabile.

Acum, iată că Brad pare că mai dă o șansă iubirii. Cine este norocoasa? Presa nu a speculat deocamdată nicun nume, însă este, mai mult ca sigur, doar o chestiune de timp până ce misterioasa femeie va fi surprinsă în compania starului.

Se pare că noul cuplu a fost deja văzut la Paris, pe 18 iulie.

De asemenea, Brad Pitt a mai făcut un pas înspre o nouă viață și recent a cumpărat o extravagantă proprietate în Carmel, California, pentru care a plătit 40 milioane dolari. Citește mai mult despre acest subiect AICI.

Foto: Getty

Mai multe