Maya, fiica în vârstă de 16 ani a lui Teo Trandafir, a surprins! Şi-a vopsit părul, se machiază

5 iunie 2020   Vedete

Maya are deja 16 ani, nu mai este fetiţa pe care o ştiam! Fiica lui Teo Trandafir s-a transformat într-o domnişoară superbă care se aranjează, care poartă haine tinereşti, în pas cu moda!

Cu ocazia zilei sale de naştere, Teo Trandafir a avut parte de o surpriză de proporţii. În platoul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D a sosit chiar fiica sa. Parcă a devenit o tradiţie ca Maya să îi spună La mulţi ani mamei sale în direct (aşa s-a întâmplat şi anul trecut). Iată că de data aceasta, Maya a impresionat cu adevărat.

Poate că vă aşteptaţi să vedeţi o tânără timidă, care nu are cuvintele la ea şi care se emoţionează în faţa camerei de filmat. Nu este deloc aşa! Maya a apărut în platou cu un zâmbet larg pe buze, abia aştepta să îşi ia mama în braţe şi să îi facă cele mai frumoase urări. S-a aranjat şi a impresionat! Se pare că Maya s-a vopsit, şi-a schimbat culoarea unor şuviţe de păr şi este şi machiată! Ce domnişoară superbă! Are deja 16 ani, este la liceu şi o carieră în faţă!

Şi anul trecut, Maya a fost în platoul de la "Teo Show". Avea o rochie deschisă la culoare, părul lung. Iată imaginea puţin mai jos! Dar priviţi în galeria foto cum a apărut anul acesta, ce frumoasă este!

Cum i-a spus Teo Trandafir fiicei sale că este adoptată 

A adoptat-o pe când era un bebeluş, dar parcă iubirea lor creşte pe zi ce trece. Realizatoarea tv nu i-a ascuns niciodată fetiţei că a fost adoptată, ba mai mult, a fost deschisă să discute cu ea pe această temă încă de când era foarte mică. "I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur şi simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau». Şi a început să mă întrebe: 1Dar înainte de a veni eu, păsările astea erau?» ;«Nu»; «Şi tu ce făceai?»; «Eu plângeam»; «De ce?»;

«Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, şi atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearşaf»; «Şi unde m-au pus?» M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea", a povestit vedeta de la Kanal D.

Foto: Facebook

Mai multe