News

Viaţa lui Teo Trandafir la 52 de ani! Care a fost cel mai dificil, dar şi cel mai fericit moment din viaţa prezentatoarei

Viaţa lui Teo Trandafir la 52 de ani! Care a fost cel mai dificil, dar şi cel mai fericit moment din viaţa prezentatoarei camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Ziua de 2 iunie este una specială. În urmă cu 52 de ani, la Piteşti, celebra Teo Trandafir venea pe lume! Este ziua de naştere a prezentatoarei TV!

Teo Trandafir îşi aniversează ziua de naştere pe 2 iunie. În urmă cu 52 de ani, prezentatoarea venea pe lume. De-a lungul anilor, de foarte puţine ori, aceasta a vorbit despre mama sa. Cu toate acestea, îi poartă o iubire enormă şi îi este veşnic recunoscătoare: "Mama este un subiect personal, aşa cum ar fi putut fi şi tata, dar el a ales să fie mai vocal. Mama, dimpotrivă, este genul acela delicat, care nu se expune. De când o ştiu eu pe mama, am văzut-o o singură dată simţindu-se bine în public, la nuntă mea, atunci şi atât! Nu este că şi când aş avea o temere în a aborda subiectul despre mama, decât că ei nu îi place acest lucru şi încerc să îi respect intimitatea.

Este profesor de limba română şi franceză, a predat o viaţă întreagă. O perioada însă, când eu am fost elevă în Bucureşti, a renunţat, la catedră şi a ales să fie învăţător, pentru a fi alături de mine. A luat o grupa în paralel cu clasa mea, mama preda la G şi eu eram la H, iar învăţătoarea mea era tot profesoară de limba română şi franceză, prietenă cu ea".

Ei bine, până la 52 de ani, Teo Trandafir a trecut prin multe experienţe, unele mai puţin plăcute. Exclusiv pentru OK! Magazine, Teo Trandafir a povestit care a fost cel mai greu moment din viaţa sa. Este vorba de plecarea sa la Viena, pentru operaţie. I-a fost incredibil de greu să stea departe de fiica Maya: "Despărţirea de la Viena. A fost cumplit, am trăit separat şi după întoarcerea mea lucrurile nu au mai fost ca înainte. Mi-a fost foarte greu să o conving să renunţe la obiectele mele, cu care dormea în pat. Cămaşa mea de noapte, fotografiile erau la ea sub pernă. A durat o perioada până s-a obişnuit cu ideea că nu voi mai pleca niciodată. Încet, încet a renunţat, am apelat şi la ajutorul unui psiholog. Cauzele erau dorul şi nesiguranţa.". Prezentatoarea a avut atunci mari probleme de sănătate: "M-au operat de cinci ori, am stat în spital 100 de zile."

Şi, dacă vorbim de cel mai fericit moment din viaţa sa, cu siguranţă trebuie să aducem în discuţie toate clipele trăite alături de Maya. A adoptat-o pe când era un bebeluşul, dar parcă iubirea lor creşte pe zi ce trece. Realizatoarea tv nu i-a ascuns niciodată fetiţei că a fost adoptată, ba mai mult, a fost deschisă să discute cu ea pe această temă încă de când era foarte mică. "I-am spus undeva la 2 ani şi jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur şi simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza şi mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau». Şi a început să mă întrebe: 1Dar înainte de a veni eu, păsările astea erau?» ;«Nu»; «Şi tu ce făceai?»; «Eu plângeam»; «De ce?»; «Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, şi atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearşaf»; «Şi unde m-au pus?» M-am dus în curte şi i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii şi, din momentul ăla, totul a început să se coloreze. Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să îşi imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinaţie, câtă esenţă a adus în viaţa mea", a povestit vedeta de la Kanal D.

Maya nu a fost intersată să îşi cunoască mama naturală, aşa că niciodată nu i-a cerut detalii despre cea care a adus-o pe lume. 

Povestea de iubire dintre Teo Trandafir şi primul soţ. Au fost căsătoriţi doar şase ani

O vedem pe Teo Trandafir la Kanal D de luni până vineri, de la ora 15.00. Care este viaţa ei dincolo de micul ecran? Teo a adoptat-o pe Maya când era bebeluş, este fiica ei de care este incredibil de mândră. Teo nu este căsătorită, dar a avut două mariaje.

Nu mulţi cunosc detalii despre cine a fost primul soţ al prezentatoarei TV. Bărbatul se numeşte Alexandru Trandafir şi a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soţ al Romaniţei Iovan. Prezentatoarea a păstrat numele primului ei soţ. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada 1990-1996. Teo Trandafir nu a dorit să îşi păstreze numele de fată, Uţă Teodora Virginia. Teo Trandafir a avut numai cuvinte de laudă la adresa primului soţ, despre care mărturisea că a fost un om extraordinar.

Foto: Facebook, Revista Teo 

Modifică Setările