Milla Jovovich a născut al treilea copil, la 44 de ani. Prima imagine cu familia completă

4 februarie 2020   Vedete

Bucurie mare pentru actriţa în vârstă de 44 de ani! Milla Jovovich a adus pe lume al treilea copil pe 2 februarie 2020!

Frumoasa mămică a dat marea veste pe Instagram. Este urmărită de peste 3 milioane de fani din întreaga lume şi lor a ales să le dezvăluie mare bucurie din viaţa ei. Pe 2 februarie a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. 

Milla Jovovich a postat mai multe imagini cu fetiţa, dar şi cu toată familia. A avut şi o descriere emoţionantă. 

"Pe 2.02.2020, la 8.56 de dimineaţă,  Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson s-a născut. Ştiu că numele lui e lung, dar familia noastră nu s-a putut hotărî în privinţa prenumelui pe care o să îl poarte. Ever şi mama au vrut să o numim Lark, eu voiam Elliot. (...) E aşa de frumoasă!", au fost câteva dintre cuvintele vedetei. 

Milla Jovovich şi Paul Anderson s-au întâlnit în 2002, pe platourile de filmare ale peliculei "Resident Evil", şi s-au logodit un an mai târziu. După o scurtă perioadă de separare, cuplul a avut primul copil în 2007, iar, în 2009, Jovovich şi Anderson s-au căsătorit.

Drama actriţei din ”Al cincilea element”. Milla Jovovich a povestit trauma pierderii unei sarcini şi durerea simţită în timpul avortului

E una dintre cele mai staruri de la Hollywood şi a ales să se alăture colegelor de breaslă care militează împotriva noii legi date în Alabama, care interzice femeilor să facă avort. În acest sens, actriţa şi-a povestit trauma legată de un avort suferit.

Noua lege interzice femeilor trecute de şase săptămâni de sarcină să mai facă avort, fie ea rezultată în urma unui incest ori a unui viol. Mila Jovovich se alătură femeilor de pretutindeni care militează împotriva acestei decizii şi povesteşte, cu mare durere, trauma suferită în urma unui avort de acum doi ani.

Foto: Instagram, Profimedia

Mai multe