Adio burlăcie! Dani Oţil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisacariu

9 ianuarie 2020   News

Dani Oţil face pasul cel mare, renunţă la burlăcie, deja i-a dat inelul iubitei sale. Gabriela Prisacariu se pare că s-a logodit cu celebrul prezentator de la Antena 1. 

Relaţia dintre Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu a evoluat destul de mult, pare că cei doi îndrăgostiţi au trecut la alt nivel. Dani Oţil şi-a luat inima în dinţi şi i-a oferit inelul iubitei sale. Dacă acum câteva luni de zile se fereau să apară împreună, să recunoască că sunt într-o relaţie, acum sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată şi nu se feresc deloc să îşi expună iubirea în mediul online.

Gabriela Prisacariu este cea care a publicat imaginea cu inelul în mediul online. Poartă acum pe deget o bijuterie preţioasă, cu diamant. Bucuria ei pare destul de mare din moment ce a ales să împărtăşească aşa de rapid vestea cu fanii ei. Dani Oţil a fost mai discret, nu a dezvăluit nimic momentan. 

Dani Oţil a cerut-o de soţie pe iubită în vacanţa exotică?

Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu şi-au petrecut sărbătorile de iarnă la căldură. Au fost într-o vacanţă de vis!

Au văzut multe locuri frumoase, s-au plimbat în destinaţii inedite. Ce a surprins a fost faptul că prezentatorul de la Antena 1 a postat multe fotografii alături de iubita lui fotomodel.

Mai multe