News

Dani Oţil şi-a fotografiat iubita goală, în cadă. Ipostaza provocatoare în care a apărut Gabriela

Dani Oţil şi-a fotografiat iubita goală, în cadă. Ipostaza provocatoare în care a apărut Gabriela camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu şi-au petrecut sărbătorile de iarnă la căldură. Au fost într-o vacanţă de vis!

Iată că au apus vremurile când se ascundeau, când nu recunoşteau că se iubesc. Acum, Dani Oţil şi Gabriela au petrecut vacanţa împreună. Au văzut multe locuri frumoase, s-au plimbat în destinaţii inedite. Ce a surprins a fost faptul că prezentatorul de la Antena 1 a postat multe fotografii alături de iubita lui fotomodel. 

Acesta a avut chiar curajul de a o poza goală pe Gabriela, în cadă. A postat imaginea în mediul online alături de un mesaj: "Când ceri cameră cu o privelişte". Fanii acestuia au remarcat imediat postarea, l-au răsplătit cu aproximativ 20.000 de like-uri. 

Dani Oţil, dezvăluiri din copilărie. Mergea la liceu, dar încă dormea cu mama lui în pat

Răzvan Simion şi Dani Oţil sunt recunoscuţi pentru umorul de care dau parte în emisiunea lor de la Antena 1, dar şi pentru dezvăluirile pe care le fac despre viaţa lor.

Prieteni încă din copilărie, cei doi se află şi astăzi unul alături de celălalt, iar în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan & Dani“ se provoacă unul pe altul să vorbească despre trecutul  lor şi să facă publice informaţii pe care nu le ştie nimeni.

Modifică Setările