Apariţia neaşteptată a actriţei Selma Blair. Se luptă cu diagnosticul pus de medici: scleroza multiplă

23 ianuarie 2020   News

Selma Blair a apărut recent cu zâmbetul pe buze, chiar dacă de ani de zile se confruntă cu probleme mari de sănătate. Diagnosticul pus de medici a fost dur: scleroză multiplă. 

Făcea furori în filme, interpreta roluri de excepţie, până când durerile au pus-o la pământ. Selma Blair a primit acum ani de zile diagnosticul medicilor: scleroză multiplă. Cu toate acestea, ea a continuat să zâmbească, să apară în public, chiar dacă de multe ori avea un baston de susţinere. Actriţa, în ciuda durerilor pe care le suportă zilnic, a învăţat să se bucure de viaţă.

Recent, Selma Blair a fost surprinsă pe stradă, în mijlocul zilei, imediat după ce luase prânzul la un restaurant. Paparazzi i-au făcut câteva fotografii, în unele dintre ele chiar zâmbeşte. În altele, din păcate, se poate observa cum durerile îi dau mări bătăi de cap.  

Selma Blair povesteşte cum e să trăiască cu scleroza multiplă: ”Sunt handicapată. Cad câteodată, scap chestii pe jos”

După ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă şi a fost avertizată că viaţa ei nu va mai fi niciodată la fel, ea a răspuns: „Slavă Domnului!“. Deloc surprinzător pentru actriţa care s-a apucat de băut la 7 ani şi a suferit din cauza anxietăţii, a depresiei şi-a agresiunii sexuale!

Imaginea starului din Cruel Intensions şi Legally Blonde, care de-abia se deplasa în baston pe covorul roşu la petrecerea post-Oscar de anul acesta, ne-a impre­sionat pe toţi. Ştiam de anunţul făcut de Selma (46) în octombrie 2018, când a dezvălu­it diagnosticul primit în luna august a anului trecut, însă parcă nu ne aşteptam la o evoluţie atât de rapidă a bolii. Muza lui Karl Lagerfeld,imaginea Chanel şi cea care a primit, în tinereţe, premiul MTV pentru scena sexy din Cruel Intentions (1999) - în care se sărută pa­sional cu Sarah Michelle Gellar - este acum doar o umbră a femeii seducătoare de altă­dată. Îşi târâie piciorul, de-abia îşi mai poate controla mişcările şi are un tremur în voce care-i face discursul aproape neinteligibil. Şi asta-i doar ce-i la vedere!

Foto: Profimedia

Mai multe