Ariana Grande împlineşte 27 de ani. Momentul penibil trăit de cântăreaţă când a fost pipăită în public de un pastor

25 iunie 2020   News

E tânără, e frumoasă, e iubită de milioane de fani şi are doar 27 de ani! Ariana Grande este una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel internaţional. A reuşit să cucerească publicul, dar tot în faţa lui a trăit unul dintre cele mai penibile momente din carieră. S-a întâmplat pe scenă, cu un pastor!

Cu ocazia zilei sale de naştere, 26 iunie, e momentul să ne amintim de cariera Arianei Grande. Cum a devenit ea cunoscută? Cum a reuşit să aibă succes la nivel internaţional? Se pare că Ariana Grande a fost în lumina reflectoarelor încă din adolescenţă. Se ştie deja că în 2008 a avut prima apariţie pe Broadway, iar doi ani mai târziu a jucat rolul lui Cat Valentine în producţia Nickelodeon „Victorious”. În 2011, Grande a avut o încercare nereuşită de a lansa în cariera solo, cu piesa „Put Your Hearts Up”. Nu a avut succes nici de data aceasta!

Anul 2013 se pare că a fost anul său norocos! Colaborarea cu rapperul Mac Miller pentru piesa „The Way” i-a adus lui Grande vânzări considerabile, iar primul său album, „Truly Yours”, a ajuns numărul 1 în America şi în top 10 în nouă ţări. Urmează apoi victorie după victorie, hitul său din 2014 „Problem” a ajuns numărul 1 în Marea Britanie şi numărul 2 în SUA, cel de-al treilea album al său, „Dangerous Woman”, a ajuns pe primul loc în topurile din Marea Britanie în anul 2016. 

Ehhh...nu toate au fost numai lapte şi miere de-a lungul carierei. În septembrie 2018, cântăreaţa Ariana Grande a fost pipăită de un pastor în timp ce acesta ţinea un discurs, la înmormântarea Arethei Franklin. Momentul a devenit rapid viral pe reţelele de socializare.

Se pare că pastorul Charles H Ellis III a atins-o pe sâni pe Ariana Grande şi a făcut glume nepotrivite despre numele ei. După videoul în care Ariana este îmbrăţişată de preot, după ce de-abia cântase (You Make Me Feel Like) A Natural Woman, a Arethei Franklin, s-a creat şi “mişcarea” #RespectAriana.

Preotul cu pricina n-a avut încotro şi şi-a cerut ulterior scuze: “N-a fost intenţia mea să-i ating sânii. Nici nu ştiu cum de s-a întâmplat întreaga poveste, probabil că mi-am pus braţul în jurul ei şi din greşeală… Poate că am fost prea prietenos, motiv pentru care îmi cer scuze”, a conchis acesta.

Ştiai că Ariana Grande are un frate? Iată cum arată şi cu ce se ocupă!

Dacă pe Ariana o ştim prea bine, despre existenţa fratelui ei nu eram informaţi. Ei bine, el se numeşte Frankie, are 35 de ani şi e un dansator profesionist! Asemenea surorii sale Ariana, Frankie a ales o carieră artistică. El a participat la multe musicaluri celebre de pe Broadway, iar numele lui este deja consacrat în acest domeniu. Şi chiar dacă şi-a însoţit de puţine ori în public sora vitregă, Frankie e învăţat cu lumina reflectoarelor, căci e nelipsit de la evenimentele mondene de la Hollywood.

Ce este cu adevărat scandalos la Frankie este că se iubeşte cu... un cuplu. Este homosexual, iar jumătatea lui o reprezintă un cuplu căsătorit format din Mike Pophis şi Daniel Sinasohn. ”Ei sunt iubiţii mei. Avem o relaţie de trei luni, dar într-o lume a gay-ul asta înseamnă o relaţie de cinci ani”, a declarat Frankie pentru Us Weekly.

Foto: Profimedia

Mai multe