Broccoli, sex și indispensabilul ruj. Ce stil de viață are Joan Collins, din Dinastia, la 91 de ani

18 octombrie 2024   News

Arată cu câteva decenii mai tânără, însă stilul ei de viață nu e pe placul oricui. Diva hollywoodiană stârnește rumoare în rândul internauților care pun la îndoială secretul longevității divei din serialul Dinastia.

„Încerc să am o dietă echilibrată”, a început să povestească vedeta de 91 de ani. „Cred că avocado are multe beneficii și că e bine să iei zilnic suplimente cu vitamine – C, E și minunatele uleiuri Omega. Nu mă îndop cu mâncare, mănânc doar jumătate din cât am în farfurie, dar, în același timp, nu mă privez de nimic”, a continuat să susțină Joan Collins.

RadarOnline a publicat recent un material despre felul în care reușește actrița să se mențină în formă la 91 de ani, iar printre prefențele ei culinare se află două alimente care induc gaze și pe care vedeta le consumă chiar înainte de-a păși pe covorul roșu.

„Mănânc ouă fierte și broccoli vreo trei zile la rând. Și, dacă simt nevoia să mai iau și câte o gustare, mai bag niște broccoli”, a mărturisit Joan, care a adăugat că se concentrează cât de mult poate pe consumul de proteine și fibre, în general.

„Cred că e cumplit de demodat să nu acorzi atenție dimensiunii porțiilor de mâncare. La 50 de ani, cu toții avem nevoie de doar jumătate din alimentele pe care le consumam la 25 de ani. Iar, la 75, mai tăiem încă o jumătate, deci ajungem la un sfert din cât mâncam în tinerețe”, susține cea care nu crede în regimuri de slăbire, ci doar încearcă pe propria piele diverse alegeri alimentare.  

„Eu nu mă privez de nimic, mănânc ciocolată, prăjituri și nuci fără să-mi fac nicio problemă”, a continuat să povestească cea care e convinsă că secretul menținerii tinere e să rămână activă. 

A încercat botox o dată în viață și nu i-a plăcut deloc și se străduiește să aibă parte de un somn odihnitor de fiecare dată când poate. Iar, când are pungi sub ochi sau cearcăne, apelează la un truc învățat de la makeup artistul ei – pune câteva dischete de bumbac într-un bol cu cuburi de gheață și apoi stă cu ele câteva minute pe ochi.

„Dacă aș rămâne pe o insulă pustie, rujul ar fi singurul lucru care mi-ar lipsi”, a continuat să șocheze diva hollywoodiană cu declarațiile ei. Denumită, în 1958, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, Collins încearcă să se înconjoare doar cu oameni pozitivi, printre care se numără și soțul ei, de 59 de ani, Persy Gibson.

„Bineînțeles că facem sex!”, spune Joan fără rețineri. De fapt, o viață intimă activă nu-I aduce decât beneficii, susține ea. „Noi doi suntem prieteni, iubiți, compatrioți, parteneri de tot felul. Da, există o diminuare a dorinței sexuale pe măsură ce înaintezi în vârstă, dar noi tot insistăm la capitolul acesta…”, a ținut să precizeze cea care are un soț cu 32 de ani mai tânăr decât ea.

foto - GettyImages

Mai multe