Cea mai râvnită ispită de la Insula Iubirii s-a îndrăgostit. Nicoleta a postat primele poze cu noul iubit

8 ianuarie 2020   News

Nicoleta Dragne şi-a făcut un nou iubit. Sexy ispita de la Insula Iubirii e din nou îndrăgostită. 

Veşti bune la început de 2020 din partea celei mai sexy ispite de la Insula Iubirii. Nicoleta Dragnea şi-a făcut un nou iubit. După mai multe încercări de a-şi găsi jumătatea, aceasta s-a afişat chiar la început de an în braţele unui bărbat misterios. 

Nicoleta s-a pozat sărutându-se cu Vlad, se pare că acesta ar fi bărbatul de care s-a îndrăgostit. Pe parcursul emisiunii de la Insula Iubirii, ea a încercat să aibă diferite relaţii însă nu s-a înţeles cu niciun concurent, nici cu Ionuţ Gojman. Cupidon a luat-o pe neaşteptate şi a lovit-o cu săgeata dragostei acum. Este fericită, îndrăgostită de Vlad. 

Bucuria pe care o trăieşte a împărtăşit-o şi cu fanii ei, căci imediat a publicat imaginea cu ei doi în mediul online. Toţi au felicitat-o. 

Toţi comentau orientarea lui sexuală, dar acum s-a logodit. Concurentul de la Insula Iubirii i-a dat inelul iubitei

Mulţi au bănuit că Bogdan Oancea de la Insula Iubirii are o altă orientare sexuală, mai ales după ce în cadrul emisiunii de la Antena 1 acesta s-ar fi sărutat cu alt concurent, cu Costas. Au apărut şi imagini care dovedeau acest lucru. 

Iată că acum el le-a dat peste nas tuturor şi şi-a cerut în căsătorie iubita. Bogdan Oancea i-a dat tinerei inelul cu diamant şi imediat a postat în mediul online câteva imagini cu ei, dar şi cu bijuteria. A avut şi un mesaj: "DA"

Mai multe