News

Toţi comentau orientarea lui sexuală, dar acum s-a logodit. Concurentul de la Insula Iubirii i-a dat inelul iubitei

Toţi comentau orientarea lui sexuală, dar acum s-a logodit. Concurentul de la Insula Iubirii i-a dat inelul iubitei camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Bogdan Oancea de la Insula Iubirii s-a logodit cu iubita lui. Chiar de sărbători acesta i-a dat inelul! 

Mulţi au bănuit că Bogdan Oancea de la Insula Iubirii are o altă orientare sexuală, mai ales după ce în cadrul emisiunii de la Antena 1 acesta s-ar fi sărutat cu alt concurent, cu Costas. Au apărut şi imagini care dovedeau acest lucru. 

Iată că acum el le-a dat peste nas tuturor şi şi-a cerut în căsătorie iubita. Bogdan Oancea i-a dat tinerei inelul cu diamant şi imediat a postat în mediul online câteva imagini cu ei, dar şi cu bijuteria. A avut şi un mesaj: "DA"

Se pare că iubita lui a acceptat cererea în căsătorie şi curând vor deveni soţ şi soţie. 

Ionuţ Gojman de la Insula Iubirii are o nouă iubită

La mai bine de un an de la despărţirea de Mirela Baniaş, femeia de care s-a despărţit după ce a picat testul relaţiei lor la „Insula Iubirii”, Ionuţ Gojman s-a îndrăgostit de o altă femeie.

„Ne cunoaştem de câţiva ani, cam 7 la număr. Întâmplarea a făcut să ne revedem la o cafenea în oraş în toamnă, chiar întâmplător. Am stat de vorbă, am tot împărtăşit unul cu celălalt diverse lucruri, apoi am decis să ne revedem, de data aceasta doar noi doi. Cam aşa a început povestea noastră. Şi suntem aşa de 2 luni. Ea este mai mică decât mine, are 25 de ani. Este tot ce mi-am dorit”, a declarat Ionuţ Gojman, pentru spynews.ro.

Foto: Instagram

Modifică Setările