Charlize Theron, o zeiță în rochie de mătase roz de la Dior. Diva arată splendid la 48 de ani

11 martie 2024   News

Și a fost protagonista unui moment emoționant în cadrul celei de-a 96-a gale a Premiilor Oscar, ce a avut loc duminică la Los Angeles.

Definiția feminității a fost superba Charlize Theron la Gala Premiilor Oscar și la petrecerea de după.

În urmă cu douăzeci de ani, actrița care a jucat în Monster a plecat acasă cu statueta pentru cea mai bună actriță, la Premiile Oscar din 2004.

La Premiile Oscar din 2024, Charlize Theron a făcut din nou senzație cu prezența sa uimitoare.

Actrița în vârstă de 48 de ani, cunoscută pentru gustul și eleganța sa impecabile, a ales pentru seara cea mare una dintre cele mai diafane ținute ale sale: o splendidă rochie roz pal din mătase de la casa de lux Dior, completată de bijuterii rafinate de la Boucheron.

Părul ei blond a fost coafat într-un coc strâns, ce i-a evidențiat fața superbă și machiajul discret, nud.

Aseară, organizatorii au avut o idee splendidă, de a reuni pe scena celei de-a 96-a ediții anuale a Premiilor Academiei de la Dolby Theatre, în 10 martie 2024 în Hollywood, California, mai multe actrițe care au fost recompensate cu mult râvnitul premiu: Emma Stone, marea câștigătoare de aseară, a fost premiată drept cea mai bună actriță într-un rol principal pentru rolul său din „Poor Things”, iar vedeta a ținut un discurs emoționată, pe scenă, alături de marile doamne care au trecut în anii precedenți prin aceleași emoții: Sally Field, Jennifer Lawrence, Michelle Yeoh, Charlize Theron și Jessica Lange.

La petrecerea de după Oscaruri, Charlize Theron a strălucit din nou, cu un aer de divă sexy inconfundabil, într-o rochie spectaculoasă și transparentă.

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, superba blondină a vorbit despre momentul său magic, atunci când a câștigat emblematica statuetă. Moment pe care l-a descris drept ”o experiență extracorporală”. Și-a amintit cum își trimitea sieși imbolduri: ”Nu plânge, nu plânge, te rog să nu plângi!”. Misiune imposibilă, căci emoțiile au copleșit-o atunci când a primit Oscarul.

Foto: Getty Images

Mai multe