Charlize Theron și-a uluit fanii cu anunțul său surpriză: ”Da, m-am măritat!”

13 martie 2024   News

Fanii săi știau că vedeta din ”Old Guard” avea o relație amoroasă cu Alex Dimitrijevic.

Superba blondină care a făcut recent furori la Oscaruri cu prezența ei senzațională și-a șocat fanii din online cu acest anunț neașteptat! Brusc, pe nepusă masă, Charlize Theron a făcut anunțul uluitor: „Oh, m-am căsătorit. Te iubesc, dragă”, însoțit de fotografii care i-a lăsat pe adepții din social media încântați.

Vestea neașteptată a venit ca urmare a unui moment umoristic din timpul ceremoniei Premiilor Oscar 2024, în care actrița din Old Guard s-a trezit în centrul unei scenete de comedie în care era implicat Guillermo Rodriguez din Jimmy Kimmel Live.

Pe scenă, Guillermo, cunoscut pentru umorul său plin de viață și excentric, a profitat de ocazie pentru a distribui tequila publicului, proclamându-și dragostea pentru „frumoasa sa soție, doamna Charlize Theron”.

Declarația jucăușă n-a deranjat-o deloc pe divă, care evident nu este deloc măritată cu Guillermo Rodriguez! Ba mai mult, a intrat în joc și a dat vestea mai departe, spre încântarea fanilor, care s-au amuzat copios de moment.

Oscarurile din 2024 au însemnat mult pentru Charlize Theron, care și-a amintit și momentul său special din 2004, când a fost recompensată cu mult dorita statuetă pentru rolul său magistral din ”Monster”. Acum, 20 de ani mai târziu, s-a reunit pe scena Academiei alături de alte actrițe care au primit Oscarul pentru a o susține pe laureata de anul acesta, cea mai bună actriță într-un rol principal, Emma Stone, pentru rolul din filmul ”Poor things”.

Vedeta a ținut un discurs emoționată, pe scenă, alături de marile doamne care au trecut în anii precedenți prin aceleași emoții: Sally Field, Jennifer Lawrence, Michelle Yeoh, Charlize Theron și Jessica Lange.

Charlize Theron a câștigat Oscarul în 2004, încă de la prima sa nominalizare la acest mult dorit premiu al Academiei.

Deși nu a fost prima actriță din Africa de Sud nominalizată vreodată la o categorie de la Oscaruri, a fost prima din acea țară care a câștigat un Oscar.

Theron a pășit atunci emoționată pe scenă, purtând o rochie făcută de Tom Ford pentru Gucci și accesorii care includeau cercei Chopard evaluați la 25.000 de dolari. Se presupune că și-a lăsat poșeta Lana Marks, în valoare de 50.000 de dolari, în grija iubitului său de atunci, actorul Stuart Townsend.

Foto: Getty Images & Shutterstock

Mai multe