Cuplul Bennifer este aşteptat în luxoasa reşedinţă din Hamptons, unde A-Rod, fostul iubit al divei a închiriat recent o proprietate

1 iulie 2021   News

Se încinge atmosfera în Hamptons! Locaţia exclusivistă este preferata vedetelor pe timpul verii. Jennifer Lopez deţine acolo o superbă proprietate, unde s-a distrat vara trecută cu Alex Rodriguez, fostul logodnic. Însă acesta este plin de surprize şi a închiriat, la rândul său, o casă în apropierea reşedinţei divei.

Există zvonuri că Bennifer, cuplul de amorezi Ben Affleck şi Jennifer Lopez şi-ar pregăti deja vacanţa cu destinaţia Hamptons. O să fie foarte interesant să se întâlnească cei trei.

Un apropiat al cuplului a declarat pentru revista People că Jen şi Ben şi-au propus să stea cât mai mult timp împreună.

Încă nu se ştie care a fost scopul lui A-Rod: plăcere sinceră sau răzbunare? Atât de mult i-a plăcut locaţia, încât a închiriat o proprietate chiar lângă fosta logodnică? Sau pur şi simplu a vrut să le condimenteze vara cu prezenţa lui acolo?

În orice caz, va fi intens.

Vila pe care a închiriat-o A-Rod în luxoasa staţiune The Hamptons arată spectaculos. O puteţi vedea AICI.

Rodriguez a închiriat proprietatea de 5 milioane de dolari cu 200.000 dolari chirie pe lună, în timp ce încă e în căutări, dorind să cumpere case atât în Manhattan, cât şi în The Hamptons. 

Vila cotată la 10 milioane de dolari a lui J Lo este în apropiere, la trei minute de mers cu maşina.

Foto: Profimedia

Mai multe