Florin Pastramă, gol în faţa lui Brigitte. Vedeta s-a fâstâcit, dar a recunoscut: „Ai stat în prosop şi te-ai crăcănat la mine“

28 martie 2019   News

Nu trece nicio ediţie „Ferma“ fără ca Pro TV să difuzeze în emisiune imagini interzise minorilor. Dacă, până acum, postul tv difuza imagini cu vedetele feminine goale, acum a venit rândul bărbaţilor să fie văzuţi fără haine de o ţară întreagă.

Fiind în baie, alături de Brigitte, Florin Pastramă s-a dezbrăcat în faţa camerei, cu toate că fusese avertizat că e filmat. „Vezi că te văd camerele în aia goală“, a spus Brigitte, care a primit imediat răspuns de la Florin Pastramă: „Oricum e mică“. După care, discuţia loc a continuat şi la masă, acolo unde se mai aflau şi alţi concurenţi, printre care Diana Belbiţă şi Cătălin Moroşanu.

Florin Pastramă i-a spus din nou lui Brigitte că nu este foarte dotat, iar aceasta i-a dat un răspuns ciudat, încercând să ascundă adevărul şi fâstâcindu-se. „Tu ştii, eu nu ştiu. Nu ţi-am văzut-o. Nu mă interesează chestia ta, că ţi-am văzut-o la baie, boule. Că eşti prost, că ai stat acolo în prosop şi la un moment dat te-ai crăcănat aşa la mine, fraiere. Nu m-am uitat, am închis ochii. Eşti prost, cred că ai făcut-o intenţionat“, a spus Brigitte.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Mai multe