News

Florin Pastramă, gol în faţa lui Brigitte. Vedeta s-a fâstâcit, dar a recunoscut: „Ai stat în prosop şi te-ai crăcănat la mine“

Florin Pastramă, gol în faţa lui Brigitte. Vedeta s-a fâstâcit, dar a recunoscut: „Ai stat în prosop şi te-ai crăcănat la mine“ camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Nu trece nicio ediţie „Ferma“ fără ca Pro TV să difuzeze în emisiune imagini interzise minorilor. Dacă, până acum, postul tv difuza imagini cu vedetele feminine goale, acum a venit rândul bărbaţilor să fie văzuţi fără haine de o ţară întreagă.

Fiind în baie, alături de Brigitte, Florin Pastramă s-a dezbrăcat în faţa camerei, cu toate că fusese avertizat că e filmat. „Vezi că te văd camerele în aia goală“, a spus Brigitte, care a primit imediat răspuns de la Florin Pastramă: „Oricum e mică“. După care, discuţia loc a continuat şi la masă, acolo unde se mai aflau şi alţi concurenţi, printre care Diana Belbiţă şi Cătălin Moroşanu.

Florin Pastramă i-a spus din nou lui Brigitte că nu este foarte dotat, iar aceasta i-a dat un răspuns ciudat, încercând să ascundă adevărul şi fâstâcindu-se. „Tu ştii, eu nu ştiu. Nu ţi-am văzut-o. Nu mă interesează chestia ta, că ţi-am văzut-o la baie, boule. Că eşti prost, că ai stat acolo în prosop şi la un moment dat te-ai crăcănat aşa la mine, fraiere. Nu m-am uitat, am închis ochii. Eşti prost, cred că ai făcut-o intenţionat“, a spus Brigitte.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările