FOTO Alina Sorescu a dat o petrecere cu mămici celebre

28 ianuarie 2014   News

După party-ul tăticilor, dat de soţul ei, Alex Ciucu, a venit momentul ca şi Alina să dea de băut în cinstea micuţei Elena Carolina. Iată ce vedete au răspuns invitaţiei sale. Pentru că Alexandru a avut parte de o petrecere pe cinste cu tăticii celebri din showbiz, Alina şi-a luat revanşa şi a convocat cele mai cunoscute mămici din entertainmentul românesc.

După party-ul tăticilor, dat de soţul ei, Alex Ciucu, a venit momentul ca şi Alina să dea de băut în cinstea micuţei Elena Carolina. Iată ce vedete au răspuns invitaţiei sale.

Pentru că Alexandru a avut parte de o petrecere pe cinste cu tăticii celebri din showbiz, Alina şi-a luat revanşa şi a convocat cele mai cunoscute mămici din entertainmentul românesc. Totul, în cinstea venirii pe lume a fetiţei lor, Elena Carolina.

„Am cântat cu foc... :))“, a scris vedeta pe contul ei de socializare, ţinând să le numească pe toate participantele la party-ul de ieri.

„Mulţumesc prietenelor mele Ileana, Adriana, Nikol, Ada, Ioana, Claudia I. şi Claudia P., Anca, Andreea, Ema, Bianca, Denisa, mămicilor Andra, Cristina Spătar, Andreea Runceanu (Amadeus), Luminiţa Moştenescu, Graţiela Duban, Mădălina Piscunov; Andreei Ibacka – prezentă pentru a se informa :)), precum şi gravidutelor Dana Rogoz, Carmen Brumă şi Oana Roman pentru atmosfera frumoasă de la petrecerea mămicilor... După ce au petrecut băieţii, acum ne-am luat revanşa! :))“, şi-a încheiat ea veselă mesajul postat pe Facebook.

Foto: pagina personală

Mai multe