FOTO Îi arde de glume acum! Ben Affleck începe să se distreze la shopping cu soția

28 august 2022   News

A doua lună de miere, a doua șansă ca actorul să se simtă bine, în ciuda paparazzilor care-i urmăresc fiecare mișcare. După ce-a ațipit sau a fost nervos post-nuntă, actorul a început să se distreze în luna de miere cu JLo!

Dacă e ordin, cu plăcere! Cam așa pare să spună actorul care arăta resemnat că trebuia să participe la micile activități din luna de miere în blitz-ul paparazzilor. Și, dacă tot era expus presei la fiecare vizită prin magazine sau orice prânz pe care-l lua, măcar să se simtă bine în tot acest timp, nu?

Ben a decis să se distreze puțin în timpul unei sesiuni de shopping cu noua lui soție și și-a pus o beretă pe cap ca să fie haios. În timp ce se afla într-un butic de la Milano, Affleck a probat o beretă, spre amuzamentul tuturor celor din jur. Fanii celebrului cuplu au încercat să filmeze totul prin geamurile magazinului, iar paparazzi au suprins și ei momentul distractiv.

Jennifer chiar purta o pălărie albă la momentul respectiv și s-a amuzat teribil când l-a văzut pe soțul ei maimuțărind-se cu bereta pe cap, la care a asortat o pereche de ochelari de soare. În rest, actorul era îmbrăcat cât mai lejer, în timp ce doamna Affleck a ținut să-și expună abdomenul bine lucrat la sală cu un top alb și o pereche de pantaloni albi. Starul și-a completat look-ul cu niște Christian Louboutin nude de 2.190 de dolari.

În plimbarea lor prin orașul italian, proaspeții soți s-au oprit și la Valentino, după care au ajuns și la Brunello Cucinelli.

Bennifer 2.0 cu siguranță că au profitat din plin de cea de-a doua lor lună de miere după ce au avut parte de o a doua nuntă, organizată pe trei zile, în Georgia. Cu o lună înainte de petrecerea lor nupțială extravanată, cei doi amorezi au fugit în Las Vegas pentru a-și uni destinele acolo, după care s-au dus într-o lună de miere la Paris.

De notat e că Ben s-a arătat extrem de oboist după nunta din Georgia și chiar și-n luna de mierea cu aleasa lui, existând numearoase fotografii în care starul hollywoodian ba ațipește, ba gesticulează nervos în timp ce ia masa cu Jennifer.

Foto - Profimedia

Mai multe