FOTO/VIDEO Nicolas Cage, apariţie supriză în Mamaia

17 februarie 2014   News

Aflat pentru a doua oară în România, actorul american a profitat de o pauză între filmări şi a vrut să vadă litoralul românesc împreună cu fiul şi cu soţia sa. După ce a vizitat prima oară ţara noastră în 2010, atunci când a filmat pentru producţia „Ghost Rider“, Nicolas Cage (50) a revenit la

Aflat pentru a doua oară în România, actorul american a profitat de o pauză între filmări şi a vrut să vadă litoralul românesc împreună cu fiul şi cu soţia sa.

După ce a vizitat prima oară ţara noastră în 2010, atunci când a filmat pentru producţia „Ghost Rider“, Nicolas Cage (50) a revenit la studiourile Castel Film pentru a turna o nouă peliculă, „ The Dying of the Light“, în regia lui Paul Schrader.

Filmările au loc în Bucureşti, dar weekendul trecut actorul a vrut să vadă marea, aşa că a plecat spre Mamaia împreună cu soţia sa, Alice Kim (30), şi cu fiul lui, Kal-el (9).

Potrivit Mediafax, aceştia s-au cazat sâmbătă după-amiază la Hotelul Iaki, iar seara au petrecut-o la un restaurant de pe malul lacului Siutghiol, unde au servit fructe de mare şi peşte la grătar.

După ce a luat cina, actorul a acceptat să se fotografieze cu angajaţi ai restaurantului respectiv şi cu unii clienţi şi a acordat câteva autografe, iar apoi a revenit la hotel.

Nicolas Cage a plecat din Mamaia duminică după-amiază.

Foto: pagina oficială, arhiva ADH

Mai multe