Încă nu renunță! Adio sau rămân cu tine? Se pare că Ben și J Lo ar vrea totuși să-și salveze mariajul

24 iulie 2024   News

Sunt asaltați din toate părțile. Este însă nevoie să se regrupeze, dacă au în plan totuși o împăcare. Și da, aparent și-ar fi cântărit plusurile și minusurile și totuși n-ar fi dispuși să renunțe.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se străduiesc să-și salveze relația, scrie în exclusivitate publicația DailyMail. Cum? Aparent, ar face apel la metodele de început ale iubirii lor: își scriu scrisori, în speranța că-și clarifică sentimentele, se fac înțeleși și poate, își salvează mariajul.

Jennifer Lopez, 54 de ani, și Ben Affleck, 51 de ani, care s-au reîntâlnit în 2021 după prima despărțire ce a avut loc în 2004, acum locuiesc separat, au fost fotografiați ocazional fără verighetele lor și nu au mai fost văzuți împreună din iunie, toate acestea pe fondul zvonurilor din ce în ce mai intense potrivit cărora căsnicia e... pe făraș.

Relație e în criză și toate acțiunile lor arată că se îndreaptă spre divorț!

Artista este singură de ziua în Hamptons, iar Ben pare din ce în ce mai tensionat. Nici cu fosta nevastă n-a mai fost surprins. Ce-i drept, acum sunt vecini și poate au alte metode de a se întâlni fără să fie filmați.

Dar, în ciuda faptului că sunt gata să „arunce prosopul” încă de acum câteva luni, Lopez și Affleck par dispuși totuși să încerce să-și salveze relația, departe de lumina reflectoarelor.

Un apropiat al cuplului face dezvăluiri incendiare, din interior!

”Jen și Ben au fost de acord că cel mai bine este să se despartă ceva timp, astfel încât să își poată da seama cu adevărat ce își doresc”, a declarat sursa în exclusivitate pentru DailyMail.com.

„Erau gata să arunce prosopul. Actele de divorț sunt făcute și gata să fie depuse. Dar au vrut totuși să-și mai dea o ultimă șansă, înainte ca totul să se termine. Poate totuși se mai poate salva ceva. Poate mai există o speranță. De aceea, au început să-și trimită unul altuia scrisori. Metoda asta a mai funcționat o dată, când s-au regăsit.”

Ar fi ceva, ca romantismul de altă dată să salveze acest cuplu îndrăgit, nu-i așa?

Foto: Profimedia

Mai multe