Jenna Dewan, fosta lui Channing Tatum, s-a logodit. Steve Kazee a cerut-o de soţie înainte să nască

21 februarie 2020   News

Bucurie dublă pentru Jenna Dewan! Aceasta urmează să devină curând mamă pentru a doua oară, iar iubitul i-a făcut o mare surpriză: a cerut-o de soţie!

Mulţi credeau că Jenna Dewan va intra într-un con de umbră după divorţul de Channing Tatum. Iată că ea demonstrează contrariul, este fericită, este împlinită! După 9 ani de mariaj cu actorul, ea şi-a găsit fericirea în braţele lui Steve Kazee. Cei doi vor deveni în curând părinţi, căci ea este însărcinată chiar în ultimul trimestru. Jenna mai are un copil, o fetiţă, din mariajul cu Channing.

Jenna şi Steve au dat o petrecere chiar înainte ca bebeluşul lor să vină pe lume. Au participat apropiaţii, prietenii. Acolo, ea a avut parte de o surpriză de proporţii. El s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o de soţie. Momentul a fost surprins pe cameră. Steve  i-a pus întrebarea iubitei sale însărcinate, în faţa tuturor persoanelor dragi din viaţa lor. Imediat a acceptat!

Ea a postat imagini în mediul online, dar şi o scurtă declaraţie. „Pot spune sincer că a fost una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea. Dacă aş putea să retrăiesc o zi la infinit ar fi aceasta” 

Cine e Steve Kazee, actualul logodnic al Jennei Dewan

Există viaţă după Channing. Jenna a ţinut morţiş să demonstreze asta în mijlocul divorţului, după 9 ani de mariaj, de un Channing Tatum despre care s-a scris că deja formează un cuplu cu artista Jessie J.

Cine e Steve Kazee? Actorul american de 42 de ani este apreciat pe Broadway, având în palmares un premiu Tony câştigat în 2012 pentru cea mai bună prestaţie a unui actor într-un rol principal dintr-un musical. O sursă din cercul lor de prieteni a dezvăluit deja pentru revista People că Jenna şi Steve se văd de aproape două luni. Nici pentru el acest an nu a fost unul uşor: casa familiei sale a ars din temelii, casa în care a fost crescut de mama sa, de care fusese foarte apropiat şi pe care a pierdut-o în urmă cu câţiva ani, fiind bolnavă de cancer.

Foto: Profimedia 

Mai multe