Simona Halep a furat toate privirile! Ce ţinută a ales la petrecerea jucătoarelor de la Dubai

19 februarie 2020   News

Simona Halep i-a impresionat pe toţi cu apariţia sa de la petrecerea jucătoarelor de la Dubai. Românca noastră a ales o rochie neagră, scurtă!

Toţi românii sunt cu sufletul la gură când Simona Halep intră pe terenul de tenis. Toţi o vor învingătoare, toţi o susţin, e o mândrie naţională! Acum, la apariţia recentă, a dovedit rapidă că nu numai la tenis este pricepută, dar şi la modă. Face alegerile vestimentare potrivite, la momentul potrivit!

Simona Halep a participat recent la petrecerea jucătoarelor de tenis de la Dubai. Jucătoarea noastră de tenis a făcut o figură deosebit de frumoasă, a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă, dintr-un material fin care i-a venit perfect. Pare că o seară întreagă aceasta a socializat, s-a relaxat, înainte de a începe un nou turneu de tenis. 

A făcut şi câteva declaraţii: „Iubesc să fiu aici. E foarte frumos să ai un asemenea turneu. Sunt gata să joc. E o perioadă în care românii vin aici. De aceea am parte un sprijin puternic din partea loc” 

Simona Halep se iubeşte cu Toni Iuruc. Cine e bărbatul care o face fericită

Chiar dacă numele lui Toni Iuruc este acum pe buzele tuturor fanilor Simonei Halep, puţini ştiu cine este cu adevărat bărbatul care i-a cucerit inima sportivei. Jurnaliştii de la Cancan afirmă că bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost căsătorit de două ori, ultimul mariaj ajungând la final cu puţin timp înainte ca Simona Halep să-i devină iubită lui Toni Iuruc.

Din câte se pare, el a fost într-o relaţie, timp de doi ani, cu o femeie pe nume Liana, care i-a devenit apoi soţie, dar de care a divorţat după 10 luni de mariaj. Familia bărbatului nu a fost deloc de acord cu mariajul, şi acesta putând fi un motiv de divorţ. Înainte de relaţia cu Liana, Toni Iuruc s-ar fi iubit cu un fotomodel celebru pe nume Alina, care i-a fost şi ea soţie, dar de care s-a despărţit din cauza stilului de viaţă al femeii.

Foto: Profimedia

Mai multe