Simona Hapciuc de la Survivor România 2021, complet goală alături de Codin Maticiuc. Iată imaginile cu cei doi

11 ianuarie 2021   News

E concurentă la Survivor România 2021 şi vrea să câştige marele premiu. Simona Hapciuc nu e străină de lumina reflectoarelor, a apărut în seriale de televiziune, ba chiar a apărut alături de Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu. În ce ipostaze?

O vedem acum la Survivor România 2021, într-o ipostază în care nu a mai apărut până acum. Simona Hapciuc face furori în emisiune cu formele ei. Este mamă, dar nu a uitat să fie sexy, să se întreţină. A apelat şi la ajutorul mediului estetician şi se mândreşte cu dimensiunile ei. Acesta nu e străină de lumea modenă, de micul ecran. 

În 2019 ea a filmat pentru o peliculă care trebuia să fie lansată în 2020, dar, din cauza pandemiei, totul a fost anulat. Este vorba despre „Inve$titorii”, o comedie regizată de Iura Luncaşu, în care vor apărea mulţi actori cunoscuţi, printre care Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu. Cei doi au de filmat scene fierbinţi cu una dintre bombele-sexy din serialul “Trăsniţii”, actriţa Simona Hapciuc, scrie click.ro. Simona Hapciuc a apărut şi în serialul de comedie “Trăsniţii”, de la Prima TV, unde o interpreta pe poliţista Nuţi.  Bruneta a luat o pauză după ce a născut, la începutul anului 2018.

Se pare că Simona a filmat scene fierbinţi în comedia „Inve$titorii”, căci apare în pat, aproape goală, alături de de Codin Maticiuc şi Cosmin Natanticu.

Priviţi imaginile în galeria foto!

Cine e Simona Hapciuc, concurenta „Survivor România” 2021, sezonul 2. E actriţă, vedetă de televiziune şi pozează des goală

Simona Hapciuc este una dintre concurentele „Survivor România” 2021, sezonul 2. E pregătită de competiţie, vrea să câştige! Dar cine e ea în viaţa de zi cu zi? Începe sezonul 2 al emisiunii „Survivor România” 2021! 12 personalităţi din showbiz-ul românesc au şansa să arate că pot face faţă celor mai grele condiţii de supravieţuire. Simona Hapciuc închide lista şi se alătură echipei Faimoşilor, scrie kanald.ro.

Actriţa, vedetă de televiziune şi antrenor de fitness, Simona Hapciuc acceptă provocarea pentru supravieţuire din Republica Dominicană . Cu o experienţă îndelungată în industria sănătăţii şi fitness-ului şi după 12 ani în care a practicat kickboxing, Simona Hapciuc consideră că poate face faţă oricăror condiţii de trăi şi este gata să-şi depăşească limitele.

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe