Visul neîndeplinit al Simonei Halep! E legat de viaţa personală

6 martie 2020   News

Simona Halep are o carieră de invidiat în tenis! Campioana noastră excelează din punct de vedere profesional. Acum a dezvăluit ce îi lipseşte în viaţa personală! Speră să i se îndeplinească visul curând!

O vedem la toate turneele de tenis internaţionale, o vedem pe podium, cu trofeul în mână, e mereu o învingătoare! Simona Halep a reuşit performanţa, numărul 1 în tenis la nivel internaţional. Din punct de vedere profesional e împlinită, a muncit mult, iar acum a venit şi răsplata. E cunoscută în toate colţurile lumii, numele ei e pe buzele străinilor! Acum, Simona Halep a dezvăluit care este visul ei neîndeplinit. 

Simona a afirmat că îşi doreşte să devină mamă şi să se căsătorească. „Legat de profesie, toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă”, a spus Simona Halep, pentru tiebreak.ro.

De câteva luni de zile, Simona Halep trăieşte o poveste de iubire cu Toni Iuruc. Nu se ştie însă dacă acesta a şi cerut-o în căsătorie. 

Simona Halep se iubeşte cu Toni Iuruc. Cine e bărbatul care o face fericită

Chiar dacă numele lui Toni Iuruc este acum pe buzele tuturor fanilor Simonei Halep, puţini ştiu cine este cu adevărat bărbatul care i-a cucerit inima sportivei. Jurnaliştii de la Cancan afirmă că bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost căsătorit de două ori, ultimul mariaj ajungând la final cu puţin timp înainte ca Simona Halep să-i devină iubită lui Toni Iuruc.

Din câte se pare, el a fost într-o relaţie, timp de doi ani, cu o femeie pe nume Liana, care i-a devenit apoi soţie, dar de care a divorţat după 10 luni de mariaj. Familia bărbatului nu a fost deloc de acord cu mariajul, şi acesta putând fi un motiv de divorţ. Înainte de relaţia cu Liana, Toni Iuruc s-ar fi iubit cu un fotomodel celebru pe nume Alina, care i-a fost şi ea soţie, dar de care s-a despărţit din cauza stilului de viaţă al femeii.

Mai multe