Speak, declaraţii despre nunta cu Ştefania: "Nu aşteptăm prea mult. Ea o să organizeze totul"

17 aprilie 2020   Vedete

Anul acesta sau anul viitor vom avea o nuntă în showbiz? Speak a cerut-o de soţie pe Ştefania la TV şi recent a făcut declaraţii despre căsătoria lor!

În una dintre ediţiile emisiunii "Asia Express", difuzată pe Antena 1, Speak s-a pus în genunchi şi a cerut-o de soţie pe Ştefania. Sunt împreună de aproximativ trei ani şi se înţeleg mai bine ca niciodată. 

Pentru că toată lumea era curioasă să afle când va avea loc marele eveniment, Speak a făcut primele declaraţii despre nuntă, în cadrul emisiunii „Xtra night show”. „După ce am semnat contractul am avut o din asta, am zis, `bă, ăsta e şi un test pentru noi` dacă treci de Asia cam ce poate să fie mai rău? Nu cred că o să ne mai întâlnim noi vreodată cu situaţii din astea, adică sper să nu ajungem în situaţiile în care să cerşim sau să nu avem unde să dormim. Mai rău nu, decât dacă o ia unul dintre noi razna. Ăsta e un test şi e şi un moment special că bine dacă nu se întâmpla cum trebuia nu-l mai scoateam.”, a spus Speak la Antena 1.

„Nu am stabilit încă data nunţii. Adică, nu am vorbit despre asta. Să aşteptăm să treacă perioada asta legată de coronavirus şi vedem pe urmă ce o să fie. E ca şi luată, nu o să stăm opt ani până facem nunta. Să treacă pandemia şi să ne apucăm de organizare. De fapt, Ştefania o să se ocupe. O las pe  ea să organizeze”, a mai declarat artistul în cadrul emisiunii de la Antena 1. 

Foto. Facebook

Mai multe