News

Anamaria Prodan a dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a lovit pe Alexa în urmă cu o lună: „Suntem o familie“ VIDEO

Anamaria Prodan a dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a lovit pe Alexa în urmă cu o lună: „Suntem o familie“ VIDEO

Lumea mondenă din ţara noastră, dar şi cei implicaţi în sport au fost în stare de şoc în urmă cu o lună, atunci când Anamaria Prodan a avut o reacţie nervoasă şi i-a dat un pumn în plină figură lui Dan Alexa.

Totul s-a petrecut la Giurgiu, după un meci al echipei Astra, antrenată de Dan Alexa şi în al cărei lot se află mai mulţi jucători impresariaţi de Anamaria Prodan. La acea vreme, presa tabloidă anunţa că impresarul l-a lovit pe antrenor deoarece acesta era aşteptat în parcare de o femeie, Anamaria Prodan fiind geloasă.

La o lună după nefericitul eveniment, Anamaria Prodan a făcut lumină şi a vorbit în studioul celor de la Digi Sport despre incident, dezvăluind adevăratul motiv pentru care l-a lovit pe Dan Alexa.

„La lift mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, că eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. E un lucru pe care o să îl regret toată viaţa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece. Alexa e tânăr, a urcat frumos în carieră şi e un timp care îi înfruntă pe toţi, Am greşit când l-am lovit. Aveam nervi şi era şi adrenalină. Avem o relaţie foarte bună, suntem o familie“, a spus Anamaria Prodan.

Potrivit celor de la Digi Sport, explicaţia dată de Anamaria Prodan este ciudată, deoarece pe finalul meciului Tiram a marcat, reuşind astfel să-şi spele păcatele.

Modifică Setările