News

Andrea Bălan, dezvăluiri emoţionante după ce a fost la un pas de moarte: „Dacă arăţi bine, e făcătură“

Andrea Bălan, dezvăluiri emoţionante după ce a fost la un pas de moarte: „Dacă arăţi bine, e făcătură“

În urmă cu aproape două săptămâni, Andreea Bălan a trecut prin clipe grele, după ce a făcut un stop cardio-respirator în timp ce o aduce pe lume pe cea de-a doua ei fetiţă.

Pentru a asigura pe toată lumea că este bine, Andreea Bălan a postat pe reţelele de socializare mesaje din spital şi fotografii şi, chiar mai mult, a intrat în direct în emisiunea lui Capatos, dar acest lucru i-a făcut mai mult rău, deoarece fanii au pus-o la zid.

„Comentariile negative m-au afectat foarte tare. Au fost unele comentarii în care se spunea că nu a existat acest stop cardio-respirator. Că a fost un teatru. Şi am plâns. Abia aştept să ajung la terapie. Toată lumea se aşteaptă ca pe patul de spital să fii urâtă, nearanjată, ciufulită. Şi, dacă arăţi prea bine, e făcătură, nu are cum“, a spus Andreea Bălan.

Vedeta a vorbit şi despre momentele grele prin care a trecut, afirmând că unele momente nu şi le mai aminteşte: „Viaţa bate filmul. Nu ţin minte că m-a vizitat mama. Am dat interviu de pe patul de spital şi am spus că mama n-a venit la mine, că a stat acasă cu Ella. Şi, când am ajuns acasă, mama mi-a zis că a fost de două ori la mine. Nu îmi aduc aminte. Am fost atât de norocoasă că, datorită doctorilor, datorită lui Dumnezeu, datorită Universului, am primit a doua şansă. Dacă muream şi fetele mele rămâneau fără mamă, era o traumă imensă pentru ele. Cânt am fost în spital, George mi-a spus că Ella pupa tabloul cu noi trei pe care îl avem acasă în cameră“.

Modifică Setările