News

Andreea Bălan le face o bucurie fetiţelor sale. Unde vor merge împreună cu George Burcea, tatăl lor

Andreea Bălan le face o bucurie fetiţelor sale. Unde vor merge împreună cu George Burcea, tatăl lor camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea Bălan îşi iubeşte nespus fiicele şi se gândeşte doar la binele lor, chiar şi în plin divorţ de tatăl lor. Le va face curând o mare bucurie!

Se pare că Andreea Bălan, mama vedetei, George Burcea şi fetiţele lor vor pleca într-o vacanţă pe litoralul românesc. Cântăreaţa se gândeşte doar la binele micuţelor sale, Ella şi Clara. Îşi doreşte ca fetiţele să petreacă timp alături de tatăl lor, să nu îl uite, chiar dacă acesta nu mai este în permanenţă acasă. Le vizitească, dar doar atunci când are timp. 

Pare că de dragul fiicelor, Andreea Bălan şi George Burcea vor merge într-o scurtă excursie împreună. 

“Vor pleca împreună la mare câteva zile de dragul fiicelor lor. Nu este nimic neobişnuit în asta. Fetiţele trebuie să se bucure de vară. Şi cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinţi. Da, vor merge în vacanţe toţi patru. Doi adulţi pot pleca undeva şi în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge şi mama Andreei, deci vor merge toţi cinci”, a spus o sursă pentru impact.ro.

Andreea Bălan, în plin divorţ. Cântăreaţa îşi doreşte custodia exclusivă a fetiţelor sale

La începutul anului, Andreea Bălan şi George Burcea au anunţat despărţirea. Cei doi sunt acum în divorţ. În urmă cu câteva luni se afla că George Burcea a părăsit căminul conjugal, casa în care locuia alături de Andreea Bălan şi fiicele lor. Au dezvăluit apoi că vor divorţa. Totul se întâmpla la scurt timp după cununia religioasă, când au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu.

De-a lungul săptămânilor, fiecare dintre cei doi a făcut declaraţii publice despre despărţire, despre faptele care au dus la separare. Iată că acum, cei doi vor divorţa nu la notar, ci în faţa instanţei de judecată. Cântăreaţa şi-ar dori custodia exclusivă a fetiţelor: “Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile şi maşina, nu renunţă la nimic”, au dezvăluit surse din anturajul artistei pentru Cancan.

Foto: Facebook

Modifică Setările