Vedete

Andreea Mantea, dezamăgită de Cristi Mitrea. Vedeta face acuzaţii grave la adresa sportivului: "Am vrut să nu ştie câte bătăi am îndurat"

Andreea Mantea, dezamăgită de Cristi Mitrea. Vedeta face acuzaţii grave la adresa sportivului: "Am vrut să nu ştie câte bătăi am îndurat"

După ce tatăl copilului ei a avut o reacţie acidă la adresa ei, Andreea Mantea a simţit nevoia să îi dea o replică. Vedeta susţine că ar fi fost agresată de Cristi Mitrea când era însărcinată şi că David, fiul ei, nu vrea să mai audă de el.

"A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine şi despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine şi tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu şi prea ruşine să îmi expun public toată suferinţa prin care am trecut. Mi-a fost prea ruşine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David şi să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu ştie câte bătăi am îndurat, chiar şi cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naştere, pentru ca el sa se nască sănătos şi să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Mă văd nevoită să fac această declaraţie publică pentru că nu îmi vine să cred ca îşi permite să vorbească atât de ieftin şi golănesc despre mama copilului lui, dar şi despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a spus Andreea Mantea pentru Wowbiz.

Vedeta neagă că David şi cunoscutul sportiv au reuşit să aibă o relaţie ca cea dintre tată şi fiu.

“A spus ca el şi David au o relaţie magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în aşa fel încât să îşi construiască o relaţie tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea, no îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru că l-a dezamăgit enorm”.

 

Modifică Setările