Lifestyle

Andreea şi Cabral Ibacka şi-au arătat fetiţa pentru prima dată! Ce simpatică e Namiko

Andreea şi Cabral Ibacka şi-au arătat fetiţa pentru prima dată! Ce simpatică e Namiko camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Andreea şi Cabral Ibacka au publicat prima poză cu fetiţa lor. Namiko are acum un an şi cinci luni şi seamănă perfect cu celebrul prezentator.

Cele două vedete au ezitat să îşi expună fetiţa pe reţele de socializare, chiar dacă au primit multe acuzaţii pentru asta.

 

“Ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm şi ei copila, pentru că ne e ruşine cu ea. 1. Altă cucoană, deşteaptă tare şi ea, întreba cu un zâmbet insinuant, dar tâmp dacă aşteptăm să ne îmbogăţească vreo revistă care să-şi dorească să publice poza cu asta mică. 2. O alta ne spunea înţepată că până şi prinţul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până şi prinţului, huo! 3. Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice aşteptări atunci când dă „follow unuia dintre conturile noastre.

Se poate aştepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din şifonier, se poate aştepta să vadă lista cu opţionalele maşinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi. La naiba, unii mai nebuni ar putea aştepta să vadă şi black on blondes!

Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care şi-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. Dar distanţa de la un unfollow sănătos şi până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante… e cam prea mare. Numai şi să întrebe dacă e mutantă / dacă mi-e ruşine cu copilul meu arată cât de imbecil poate fi omul. Block. Nu suntem şi nici nu vom fi vreodată miezul şăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neştiinţă. Nu ne-a interesat şi nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja. Dacă tot ai deschis discuţia asta… eu nu consider că prinţul, oricare ar fi el, este superior altui om doar pentru faptul că are nuş ce nume de familie. Că s-a născut în familia aia nu e vreun merit. Însăşi istoria coroanei este una plină de sânge, abuzuri şi incorectitudine… aşa că dacă tu ţi-l vezi superior, e treaba ta. Eu îl văd egal oricărui om de pe planeta asta. Ca să nu ne mai lungim… nu ţine nimeni copila la secret. Dar nici maimuţica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine”, a explicat Cabral.
 

Modifică Setările