Vedete

Angela Gheorghiu, aşa cum n-ai mai văzut-o până acum. Ce face soprana în timpul pandemiei VIDEO

Angela Gheorghiu, aşa cum n-ai mai văzut-o până acum. Ce face soprana în timpul pandemiei VIDEO

Soprana de origine română râmâne la fel de activă, chiar dacă programul operei s-a mutat... online.

Angela Gheorghiu este una dintre cele mai iubite soprane ale lumii şi, la fel ca ceilalţi artişti lirici, resimte din plin restricţionarea programului de lucru şi schimbarea modului de-a ajunge la public.

Ca un cadou oferit iubitorilor muzicii clasice, Opera Metropolitană din New York a organizat săptămâna trecută Nightly Met Opera Streams, o transmisiune online, pe site-ul oficial al instituţiei, a spectacolului "Boema" de Giacomo Puccini, în regia lui Franco Zeffirelli, cu soprana Angela Gheorghiu şi tenorul Ramon Vargas. Producţia este o înregistrare a reprezentaţiei care a avut loc pe scena instituţiei americane în data de 5 aprilie 2008.

Ulterior difuzării, românca Angela Gheorghiu le-a mulţumit fanilor săi pentru numărul mare în care au vizualizat spectacolul online, ea continuând, în paralel, repetiţiile la spectacolul "Carmen" de Bizet. Chiar sâmbătă, artista a postat pe paginile sale de socializare, o înregistrare de la repetiţii, cu ea îmbrăcată în... hanorac.

"Să porţi un hanorac în timp ce cânţi muzică de operă e perfect pentru o zi de repetiţii şi probabil că aceasta va fi singura "rochie" a solistei pentru următoarele săptămâni...😘😍", a notat Angela Gheorghiu în dreptul acestei înregistrări vizionată de mii de fani internauţi.

"Ultimele zile mi-au lăsat timp să reflectez asupra lucrurilor cu care se confruntă întreaga lume în acest moment. În aceste vremuri dificile şi nesigure, avem nevoie să rămâne împreunăm, uniţi, pentru că numai împreună putem depăşi toate obstacolele. Consecinţele acestei crize sanitare ne afectează şi vor continua să ne afecteze pe fiecare în parte şi ne trebuie responsabilitate, curaj, conştiinţă şi răbdare să putem trecem peste această provocare cât mai bine şi mai rapid posibil. Muzica ne aduce împreună, întotdeauna a făcut-o, aşa că petreceţi-vă următoarele săptămâni ascultând muzică bună în intimitatea casei voastre, alături de familia voastră. Vocea umană nu va înceta să ne mişte sufletele şi nimeni n-ar trebui să subestimeze puterea de vindecare a muzicii. 🎶❤️ Vă rog să rămâneţi responsabili, aveţi grijă de voi, rămâneţi în siguranţă şi sănătoşi! Şi staţi acasă!" este îndemnul lansat de Angela Gheorghiu pe toate canalele de socialzare.

Modifică Setările