News

Angela Gheorghiu şi Mihai, mirajul unei iubiri fără vârstă. Cum şi-a cunoscut soprana iubitul mai tânăr cu 22 de ani

Angela Gheorghiu şi Mihai, mirajul unei iubiri fără vârstă. Cum şi-a cunoscut soprana iubitul mai tânăr cu 22 de ani camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

El are anii, ea are celebritatea. Angela Gheorghiu a dat uitării mariajele nefericite şi şi-a găsit liniştea în braţelele unui stomatolog cu 22 de ani mai mic.

Soprana pare că a renăscut în braţele lui Mihai Ciortea. Cei doi sunt de nedespărţit la spectacole, în vacanţă sau în izolare, iar pozele pe care le postează pe conturile de socializare dovedesc asta.

Povestea lor a început timid, după câteva tatonări, iar în luna septembrie a acestui an vor împlini şapte ani de relaţie.

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt. Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, povestea soprana pentru revista Elle.

Angela Gheorghiu mărturisea în urmă cu ceva ani calvarul pe care a trebuit să îl suporte în căsnicia cu Roberto Alagna. „Aceasta este cea mai neagră pagină din povestea vieţii mele. Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent”, povestea soprana.

 

Modifică Setările