News

Apariţie rară a lui Cameron Diaz împreună cu fiica sa. Unde a dus-o actriţa pe micuţa Raddix Madden, în vârstă de 19 luni

Apariţie rară a lui Cameron Diaz împreună cu fiica sa. Unde a dus-o actriţa pe micuţa Raddix Madden, în vârstă de 19 luni camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cameron Diaz începe să intre, încet, încet, în rutina vieţii de mămică. Blondina s-a retras din viaţa profesională deocamdată şi se ocupă de micuţa Raddix Madden, în vârstă de 19 luni.

Fetiţa a venit pe lume în mare secret, iar ea şi soţul Benji Madden au anunţat evenimentul la câteva luni distanţă. Cameron s-a retras de la Hollywood pentru a se dedica familiei, în special copilului venit pe lume, cel mai probabil, cu ajutorul unei mame surogat.

Diaz a început să o ducă pe Raddix la ore de înot şi este foarte conştincioasă cu programul bine ales pentru micuţă.

Ştim că înotul este foarte bun pentru dezvoltarea corpului şi a minţii bebeluşilor. Micuţa este superbă, iar Cameron debordează de fericire, chiar dacă nu mai are glam-ul din perioada sa de glorie.

Vedeta din filmele ”Masca” şi ”Vacanţa” alege inexplicabil în vara aceasta ţinute negre. Probabil vrea să mascheze un trup care nu mai este la fel cum îl ştiam?

Este din nou văzută în rochie lungă, neagră şi largă, dar fără bretele. Cameron a renunţat la coafuri sofisticate şi îşi poartă părul în cocuri simple, dovada faptului că şi-a pus copilul prioritar şi nu mai găseşte timp sau chef pentru a merge la coafor.

Micuţa se uită ghiduşe împrejur, din braţele protectoare ale mamei şi pare un copil extrem de relaxat şi fericit. Are şi de ce, nu-i aşa?

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările