News

Are 17 ani şi a câştigat "Vocea României". Uite cum arată şi ce face acum Ana Munteanu FOTO&VIDEO

Are 17 ani şi a câştigat "Vocea României". Uite cum arată şi ce face acum Ana Munteanu FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

În toamna anului trecut, uimea cu vocea sa juriul concursului muzical de la Pro TV. Concurs pe care l-a şi câştigat! Iată cum s-a transformat, între timp, concurenta antrenată de Smiley.

Originară din Chişinău, talentata Ana Munteanu a reuşit să ridice sala în picioare de fiecare dată când a urcat pe scenă. Cântă de la 5 ani, la 13 ani, câştiga „Moldova are talent“ cu un hit de-al Patriciei Kaas, „Il parle d’amour”, iar la 16 ani a devenit câştigătoarea ediţiei din 2017 a emisiunii "Vocea României".

Concurentă în echipa lui Smiley, Ana Munteanu a ales, pentru ultimul act, piesa „La Boheme“, a lui Charles Aznavour, a interpretat în duet cu Marcel Pavel „The Prayer“, iar alături de Smiley a cântat single-ul „De unde vii la ora asta?“. 

După terminarea concursului, Ana s-a reîntors pe băncile liceului de muzică “Ciprian Porumbescu” din Chişinău, unde îşi continuă studiile, dar n-a lăsat nici muzica deoparte. Între timp, a primit rolul principal în musical-ul “Mamma Mia!”, Sophie, şi în paralel merge constant la studio, unde înregistrează piese noi.

După “Măşti”, single-ul ei de debut, şi “Unde te duci?”, ea revine în peisajul muzical cu o nouă piesă, “De ochii lumii”, o melodie despre iubiri neîmpărtăşite şi despre oameni ce se prefac că totul este bine în relaţii sortite eşecului. 

“Crede în tine şi nu te lăsa doborât de niciun obstacol. Această piesă vorbeşte despre acele persoane care aparent îţi sunt alături, în care investeşti timp şi sentimente, dar care ajung să te trădeze, să te mintă şi chiar să se transforme în duşmani. Tot ce trebuie să faci este să fii exact cine eşti tu, cu bune şi cu rele. Nu încerca să-ţi ascunzi durerea. Nu încerca să te prefaci că totul este bine, că nu s-a întâmplat nimic, doar aşa, de ochii lumii. Ia decizii, manifestă-te în felul tau, autentic şi curajos”, spune Ana Munteanu despre mesajul piesei ei.

Modifică Setările